• .

 • .

  Facultat d'infermeria i Podologia

 • .

 • .

  Aula de pràctiques

 • .

21/11/14

Eleccions Claustre 2014

S'han convocat les eleccions per a la renovació d'estudiants al Claustre i per al cobriment de diverses vacants per al proper 20 de novembre de 2014.

Urna

21/11/14

Eleccions a la Junta de Centre

Informació de les eleccions a la Junta de Centre de la Facultat d'Infermeria i Podologia (Col·lectius: Alumnat, PAS i PDI)

Urna

20/11/14

Eleccions Assemblea de Representants (A.D.R.)

Informació de les eleccions al A.D.R. de la Facultat d'Infermeria i Podologia

Logo Unicef

30/10/14

Projecte de col·laboració UNICEF-Facultat d'Infermeria i Podologia

La Facultat d’Infermeria i Podologia té el privilegi de col·laborar amb un nou projecte de sensibilització social d'UNICEF, finançat per la Conselleria de Benestar Social. Aquest projecte persegueix capacitar als/les futurs professionals de l'educació i de la salut sobre la importància d'aplicar els drets del xiquet en l'àmbit de treball, tal com s'arreplega en la Convenció sobre els Drets del Xiquet de 1989. Des de la unitat de Sensibilització i Polítiques d'Infància d'UNICEF Comunitat Valenciana, s'ha presentat un projecte col·laboratiu amb les Facultats de Ciències de l'Educació i Magisteri d'una banda i amb la Facultat d’Infermeria i Podologia per un altre, on s'imparteix formació als/les futurs professionals de la salut i de l'educació.

[Llegir més]

  29/09/14

  Admissió amb estudis iniciats al Grau en Infermeria

  Lista de admisión y espera

   
  nov.
  23 - 23

  Agenda setmanal

  + esdeveniments

  + Vídeos

  Imatge de la portada del video;Facultat d'Infermeria i Podologia
  Imatge de la portada del video;Performance contra la Violència de Gènere
  Imatge de la portada del video;Saber I Futur Al Teu Abast

  Facultat d'Infermeria i Podologia

  La Universitat de València t'obri les seues portes. En les seues Facultats i Escoles Universitàries descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que... [Llegir més]

  Performance contra la Violència de Gènere

  Vídeo del DIA INTERNACIONAL DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE que es va realitzar el passat 25 de novembre, montat per l'estudiant Patricia Sancho.

  Saber I Futur Al Teu Abast

  Vídeo institucional de la Universitat de València

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord