• .

  Facultat d'infermeria i Podologia

 • .

 • .

  Aula de pràctiques

 • .

24/11/14

RD de equivalències de Diplomat a Grau

S'ha publicat en el BOE el Reial decret 967/2014, de 21 de novembre, pel qual s'estableixen els requisits i el procediment per a l'homologació i declaració d'equivalència a titulació i a nivell acadèmic universitari oficial i per a la convalidació d'estudis estrangers d'educació superior, i el procediment per a determinar la correspondència als nivells del marc espanyol de qualificacions per a l'educació superior dels títols oficials d'Arquitecte, Enginyer, Llicenciat, Arquitecte Tècnic, Enginyer Tècnic i Diplomat.

Cartell de la campanya de sensibilització «Educa contra el masclisme»

24/11/14

Campanya de sensibilització «Educa contra el masclisme»

En commemoració del dia 25 de novembre, «Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones», les diferents Comissions d'Igualtat de les Facultats del Campus de Blasco Ibáñez, en col·laboració amb la Unitat d'Igualtat i el Vicerectorat de Cultura i Igualtat, han volgut enguany 2014 organitzar diversos actes prorrogant la commemoració del 25 de novembre fins al 16 de desembre «Dia Mundial dels Drets Humans».

[Llegir més]

  21/11/14

  Eleccions Claustre 2014

  S'han convocat les eleccions per a la renovació d'estudiants al Claustre i per al cobriment de diverses vacants per al proper 20 de novembre de 2014.

  Urna

  21/11/14

  Eleccions a la Junta de Centre

  Informació de les eleccions a la Junta de Centre de la Facultat d'Infermeria i Podologia (Col·lectius: Alumnat, PAS i PDI)

  Urna

  20/11/14

  Eleccions Assemblea de Representants (A.D.R.)

  Informació de les eleccions al A.D.R. de la Facultat d'Infermeria i Podologia

   
  nov.
  26 - 30

  Agenda setmanal

  + esdeveniments

  Incentius per a l'elaboració en valencià de materials docents, tesis i articles

  Ajuts per a l'elaboració en valencià de materials docents, tesis doctorals i articles d’investigació o divulgació, per al personal, becaris d’investigació UV.

   

  Enquestes d'avaluació del professorat

  Del 24 de novembre al 31 de desembre, l'alumnat de grau i màster té obertes en secretaria virtual enquestes per avaluar el professorat del primer quadrimestre.

   

  IX Fòrum d'Ocupació de la UV

  A aquest esdeveniment assisteixen empreses de diferents sectors empresarials interessades en contractar personal universitari. Compta amb un stand per atendre als assistents i algunes d'aquestes empreses també faran xarrades al llarg del fòrum. No és necessària la inscripció. Entrada lliure i gratuïta.

   

  + Vídeos

  Imatge de la portada del video;Facultat d'Infermeria i Podologia
  Imatge de la portada del video;Performance contra la Violència de Gènere
  Imatge de la portada del video;Saber I Futur Al Teu Abast

  Facultat d'Infermeria i Podologia

  La Universitat de València t'obri les seues portes. En les seues Facultats i Escoles Universitàries descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que... [Llegir més]

  Performance contra la Violència de Gènere

  Vídeo del DIA INTERNACIONAL DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE que es va realitzar el passat 25 de novembre, montat per l'estudiant Patricia Sancho.

  Saber I Futur Al Teu Abast

  Vídeo institucional de la Universitat de València

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord