• .

    Aula de pràctiques

  • .

    Facultat d'infermeria i Podologia

   
Julio Fernández Garrido

05/03/15

Julio Fernández continua com a degà de la Facultat d’Infermeria i Podologia de la Universitat de València

La Junta de la Facultat d’Infermeria i Podologia de la Universitat de València ha reelegit aquest dijous com a degà al professor Julio Fernández, l’únic candidat. El resultat de la votació ha estat de 15 vots a favor i 6 en blanc. L’equip està integrat per Omar Cauli, Antoni Merelles i María Luisa Ballestar.

ImIdef -  Instituto Mixto de Investigación Biosanitaria Militar

03/03/15

Jornada de TIC en Ciencias de la Salud

Durante los días 12 y 13 de marzo de 2015, el Hospital Universitario Central de la Defensa “Gómez Ulla” acoge la Jornada de Investigación en Ciencias de la Salud, dentro del marco del XI Congreso Nacional de Investigación de Pregrado en Ciencias de la Salud. Este encuentro está dirigido a estudiantes que cursen titulaciones universitarias en Ciencias de la Salud y tiene como objetivos la investigación como método docente en pregrado, la adquisición de una metodología expositiva y la realización de actividades de interés que consten en el Suplemento Europeo al título.

urna

11/02/15

Eleccions a Degà/ana

D’acord amb el que preveu l’article 6.2.1 del Reglament Electoral General de la Universitat de València, el Degà de la Facultat d’Infermeria i Podologia convoca eleccions a Degà/ana per al proper 5 de març de 2015.

Gent passejant pels corredors

10/02/15

Visita de la comissió d'avaluació externa per renovar l'acreditació del Màster en Infermeria Oncològica

La UV rebrà la visita de 7 comissions d’avaluació externa per renovar l’acreditació de 25 màsters. Durant les visites, programades per als pròxims dos mesos, els avaluadors inspeccionaran les instal·lacions i s’entrevistaran amb diferents col·lectius involucrats en els títols: alumnat, professorat, PAS, equips directius, egressats/des, empleadors/es, etc.

10/02/15

III Jornadas de Enfermería I+D+i. Nuevas competencias: La realidad de la Enfermería de Práctica Avanzada

La Enfermería de Practica Avanzada (EPA) ha ido surgiendo en los distintos sistemas de salud para conseguir mejores resultados en pacientes, familias y en las propias organizaciones debido a la formación y desarrollo de nuevas competencias enfermeras. Ésta práctica surgida en Canadá, Estados Unidos y desarrollada en el Reino Unido está cobrando importancia en nuestro país con experiencias en varias comunidades autónomas. En nuestro ámbito más cercano La Consejería de Salud de la Junta de Andalucía está formando a enfermeros y enfermeras del Sistema Sanitario Público Andaluz (SSPA) en nuevas competencias para el seguimiento de pacientes con patología crónica.

març
6 - 8

Agenda setmanal

+ esdeveniments

Enquesta de satisfacció de titulats/des

Egressats/des de títols de grau o de màster oficial disposen de qüestionaris per mostrar en quina mesura estan satisfets/es amb la titulació cursada.

 

Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística

Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística dels treballs de fi de grau i de màster en valencià i en anglès

 

Convocàtoria programa d´Innovació "California Spain-Campus"

Dirigida a seleccionar 10 estudiants de grau, màster i doctorat oficial de la UV, en el marc del Campus d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS. El termini finalitza el dia 10 de març a les 12:00

 

Convocatòria Sicue 2015-2016

Del 20 de febrer al 28 de març, ambdós inclosos romandrà obert el període per a fer la sol·licitud Sicue (programa de mobilitat en altra universitat espanyola).

 

+ Vídeos

Imatge de la portada del video;Facultat d'Infermeria i Podologia
Imatge de la portada del video;Performance contra la Violència de Gènere
Imatge de la portada del video;Saber I Futur Al Teu Abast

Facultat d'Infermeria i Podologia

La Universitat de València t'obri les seues portes. En les seues Facultats i Escoles Universitàries descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que... [Llegir més]

Performance contra la Violència de Gènere

Vídeo del DIA INTERNACIONAL DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE que es va realitzar el passat 25 de novembre, montat per l'estudiant Patricia Sancho.

Saber I Futur Al Teu Abast

Vídeo institucional de la Universitat de València

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord