• .

  Aula de pràctiques

 • .

  Facultat d'infermeria i Podologia

   
Xano FIP

Termini inscripció PAU >25, >40 i >45

08/02/16

Del 8 al 19 de febrer es pot realitzar la matricula per a les proves d'accés a la Universitat per als contingents majors de 25, 40 i 45 anys.

Portada manual

Els drets de la infància per a futurs professionals d'infermeria. Una aproximació

03/02/16

UNICEF Comitè Comunitat Valenciana elabora el projecte de “Els drets de la Infància per a futurs professionals d'Infermeria. Una Aproximació”, com a resposta a una sèrie de necessitats detectades en grups professionals, que tracten de forma continuada amb menors de 18 anys, els de l'educació i els de la salut. Aquests professionals són de vital importància perquè el seu paper és multiplicador en la promoció i difusió dels drets de la infància, basats en un marc conceptual fonamentat en la Convenció sobre els Drets del Xiquet aprovada per Nacions Unides en 1989 i ratificada per Espanya l'any 1990, i la missió d'UNICEF.

[Llegir més]

  Jornada d'Infermeria en Emergències i Catàstrofes

  03/02/16

  Divendres, 5 de febrer, al Saló Joan Fuster de la Facultat de Geografia i Història (av. Blasco Ibáñez, 28)

  [Llegir més]

   Médicos Sin Fronteras

   Pon una vacuna

   01/02/16

   Campaña internacional de Médicos Sin Fronteras Pon Una Vacuna sobre los retos y dificultades en los programas de vacunación en los países en desarrollo y para reclamar una bajada de precios de la vacuna contra la neumonía.

   [Llegir més]

    Dues doctors i un birrete

    Properes lectures de tesis doctorals: Jorge San José Tárrega, Luisa F. Tamayo Orjuela i Iván Julián Rochina

    28/01/16

    Febrer de 2016

    Dues doctors i un birrete

    Properes lectures de tesis doctorals: Mª Encarnación Chisbert Alapont

    18/01/16

    Gener de 2016

    Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación

    Visita de la Comissió d’Avaluació Externa dels Graus en Infermeria i en Podologia

    30/11/15

    Del 2 al 3 de desembre, la UV rebrà la visita del comitè que, en el marc del programa de renovació de l’acreditació de títols universitaris, ha d’avaluar els graus en Infermeria, en Logopèdia, en Podologia i el màster en Atenció Sociosanitària a la Dependència. La Comissió d’Avaluació Externa està formada per quatre membres de diferents universitats espanyoles. Durant la visita, els avaluadors i les avaluadores inspeccionaran les instal·lacions dels centres on s’imparteixen els títols i s’entrevistaran amb diferents col·lectius involucrats: alumnat, professorat, PAS, equips directius, egressats/des, ocupadors/es i comitès d’autoavaluació. Així mateix, hi haurà una audiència pública el dia 3 de desembre entre les 12 i les 12.45 hores a la Facultat de Psicologia perquè qualsevol persona interessada i que no haja estat entrevistada anteriorment puga aportar la seua visió respecte a les titulacions avaluades.

    Nivell de correspondència al nivell del MECES del Títol Universitari Oficial de Diplomat en Infermeria

    30/11/15

    Resolució de 30 d'octubre de 2015, de la Direcció general de Política Universitària, per la qual es publica l'Acord del Consell de Ministres de 30 d'octubre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència al nivell del Marco Español de Qualificacions per a l'Educació Superior del Títol Universitari Oficial de Diplomat en Infermeria

    15a Reunió d'Infermeria d'Hipertensió i Risc Cardiovascular (EHRICA)

    12/11/15

    10 i 11 de març de 2016, Palau de Cogressos de València

    feb.
    12 - 14

    Agenda setmanal

    + esdeveniments

    Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

    La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

     

    Curs de formació de representants d'estudiants

    Inscripció oberta. El curs està dirigit a estudiants i estudiantes que han estat elegits com a representants en el curs 2015-2016.

     

    Aula Oberta d'Escriptura Creativa

    1er termini de matrícula destinat als estudiants de la Universitat de València i participants de la Nau Gran: Del 18 de desembre de 2015 al 14 de febrer.

     

    La Nau dels Estudiants Edició febrer/abril 2016

    La Nau dels Estudiants i les Estudiantes ofereix 17 cursos i tallers que tindran lloc a febrer i abril al campus de Tarongers. Matrícula oberta

     

    Concurs per a la publicació de treballs de investigació

    Les Corts Valencianes convoquen un concrus per a la publicació d’un màxim de dos rteballs de investigació o tesis doctorals

     

    + Vídeos

    Imatge de la portada del video;Facultat d'Infermeria i Podologia
    Imatge de la portada del video;Performance contra la Violència de Gènere
    Imatge de la portada del video;Saber I Futur Al Teu Abast

    Facultat d'Infermeria i Podologia

    La Universitat de València t'obri les seues portes. En les seues Facultats i Escoles Universitàries descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que... [Llegir més]

    Performance contra la Violència de Gènere

    Vídeo del DIA INTERNACIONAL DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE que es va realitzar el passat 25 de novembre, montat per l'estudiant Patricia Sancho.

    Saber I Futur Al Teu Abast

    Vídeo institucional de la Universitat de València

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord