ELS MILLORS EXPEDIENTS ACADÈMICS

05/02/16

Álvaro Martínez Ruiz i Marc Jornet Sanz, millors estudiants. Un altre any, dos estudiants del grau en matemàtiques rebran premis de la FUNDACIÓ CARMEN IZQUIERDO BESANTE MONZÓ. Aquesta fundació atorga 8 reconeixements a estudiants de la Universitat de València Els premis són de dues categories: quatre són per per als millors expedients acadèmics dels recents graduats, un per cada campus, i els altres quatre per als millors expedients acadèmics de primer curs, també un per cada campus. Cal recordar que el curs anterior, altres dos estudiants del grau de Matemàtiques, Rubén Sancho Portolés i Marcos Solera Diana, també van obtenir els mateixos premis. Pel que fa a les titulacions de Ciències i Enginyeria i Arquitectura: MILLOR EXPEDIENT ACADÈMIC PRIMER CURS 2014-2015: Álvaro Luis Martínez Ruiz MILLOR EXPEDIENT ACADÈMIC TITULATS 2014-2015: Marc Jornet Sanz. Enhorabona als premiats!!! L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el 23 de febrer de 2016 a les 13 hores a la Sala de Reunions de l’edifici del Rectorat.

  Conèixer la Universitat de València 2016: visita a la Facultat de Matemàtiques

  02/02/16

  El dimarts 16, dimecres 17 i dijous 18 de febrer rebrem la visita d'estudiants de batxillerat i de cicles formatius de grau superior que venen a conèixer el grau de Matemàtiques, la Facultat i la Universitat. En un principi hi ha inscrits 101, 73 i 66 alumnes, respectivament, els quals seran guiats per 6 dels nostres estudiants.

   III Concurs fotogràfic ‘Dona i Ciència’

   01/02/16

   Presentem la tercera edició del Concurs fotogràfic sobre Dona i Ciència, “ConCIENCIA't”. El concurs s'emmarca dins de les activitats desenvolupades per les Comissions d'Igualtat del Campus de Burjassot-Paterna, i està patrocinat per la Unitat d’Igualtat. L'objectiu del concurs és promoure la igualtat de gènere a la nostra universitat mitjançant la realització de fotografies que mostrin la temàtica de Dona i Ciència. En denominar al concurs “ConCIENCIA't” volem fer reflexionar sobre la necessitat de treballar junts per aconseguir la plena participació de les dones en la investigació i en la Ciència. BASES (Link a www.uv.es/igualtat)

    Anunci de conferència

    14/01/16

    Dades biogràfiques del Prof. Lê Dũng Trang En la dècada de 1950, Lê Dũng Trang va arribar a França, on va assistir a la Lycée Louis-li-Grand. Va obtenir un doctorat en 1969 i 1971 sota la direcció de Claude Chevalley i Pierre Deligne. [1] De 1975 a 1999, va ser professor a la Universitat de París VII i director d'investigació del CNRS. De 1983 a 1995 va ser també professor de l'Ecole Polytechnique. De 2002 a 2009 va dirigir el departament de matemàtiques al Centre Internacional de Física Teòrica (CIFT), a Trieste, Itàlia. Ha estat científic convidat freqüent a la Universitat de Harvard (amb Phillip Griffiths) i la Universitat del Nord-est (amb Terence Gaffney, David B. Massey). Està especialment interessat per la teoria de singularitats en el domini complex (fibracions Milnor, feixos perversos). En 2000 es va involucrar en la promoció de l'intercanvi científic entre els EUA i Vietnam. [2] Per això, va rebre un doctorat honoris causa de l'Acadèmia Vietnamita de Ciència i Tecnologia en 2004. És membre de l'Acadèmia del Tercer Món de Ciències. Departament de Geometria i Topologia Anunci de Conferència Conferenciant: Prof. Lê Dung Tráng (Aix Marseille Université - ICTP Trieste) Títol: Topologia dels polinomis complexos en C^n Data i hora: Dimecres 20 de gener de 2016 a les 12:00 Lloc: Saló de Graus, Facultat de Matemàtiques (UV) Resum: En esta conferència revisarem quasi tot el que es coneix sobre la topologia de funcions polinómicas sobre l'espai afí complex de dimensió n. (La conferència serà en castellà i està dirigida a no especialistes)

     feb.
     11 - 14

     Agenda setmanal

     + esdeveniments

     Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

     La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

      

     Curs de formació de representants d'estudiants

     Inscripció oberta. El curs està dirigit a estudiants i estudiantes que han estat elegits com a representants en el curs 2015-2016.

      

     Aula Oberta d'Escriptura Creativa

     1er termini de matrícula destinat als estudiants de la Universitat de València i participants de la Nau Gran: Del 18 de desembre de 2015 al 14 de febrer.

      

     La Nau dels Estudiants Edició febrer/abril 2016

     La Nau dels Estudiants i les Estudiantes ofereix 17 cursos i tallers que tindran lloc a febrer i abril al campus de Tarongers. Matrícula oberta

      

     Concurs per a la publicació de treballs de investigació

     Les Corts Valencianes convoquen un concrus per a la publicació d’un màxim de dos rteballs de investigació o tesis doctorals

      

     + Vídeos

     Imatge de la portada del video;Facultat De Ciències Matemàtiques
     Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U
     Imatge de la portada del video;Saber i Futur al Teu Abast

     Facultat De Ciències Matemàtiques

     La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

     Vídeo Presentació Campus Habitat5U

     Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència

     Saber i Futur al Teu Abast

     Vídeo institucional de la Universitat de València.

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord