• Convocatoria adelantada

  23/09/17

  Dates d'examen de convocatòria avançada

  Dins d'aquesta notícia hi trobareu el calendari amb les dates de celebració dels exàmens de convocatòria avançada. Les dates pendents d'assignació seran actualitzades a aquest mateix espai.

 • 21/09/17

  Estudiants admesos Graus Facultat d'Economia amb estudis universitaris oficials parcials

  Al haver-se cobert totes les vacants ofertades en les diferents titulacions, la resta de peticions han estat desestimades. Termini de reclamacions del 19 al 26 de setembre.

 • TRINITY COLLEGE LONDON REGISTERED EXAM CENTRE 61474

  12/09/17

  Acord amb el Centre Autoritzat TRINITY a Ontinyent

  El CPFPA Sant Carles d’Ontinyent és centre oficial preparador i examinador dels prestigiosos exàmens del Trinity College London reconeguts arreu del món. Des de l’any passat manté un acord de col·laboració amb la Universitat de València - Campus d’Ontinyent per a oferir formació i preparació per a obtindre els certificats de nivell B1 (ISE I) i B2 (ISE II) de Trinity College a l’escola d’adults d’Ontinyent. Aquests certificats de nivell B1 i B2 són vàlids per tal d’acreditar el nivell d’anglés que exigeixen les titolacions universitàries valencianes per tal d’obtenir alguns graus universitaris o per a accedir a programes d’intercanvi o Erasmus +.

  [Llegir més]

 • 09/09/17

  ADE, la titulació més demandada en la Borsa de Treball de la Universitat en 2016

  Les titulacions de la Facultat d’Economia han sigut les més demandades pels ocupadors al llarg de 2016, segons les ofertes publicades en l'Agència de Col·locació de la Fundació General Universitat de València gestionada pel OPAL.

  [Llegir més]

 • 01/09/17

  Consulta horaris curs 17-18 i horaris setmana zero 1er Curs

  Els estudiants de primer curs d'ADE, ADE Ontinyent, ECO, TUR, FIC, GIB i TADE començaran les classes el dia 4 de setembre amb l'assignatura "Incorporació a la Universitat". És una assignatura obligatòria.

  [Llegir més]

 • Horaris Graus 17_18

  30/08/17

  Horaris Graus curs 2017-2018 i preparació matrícula

  Ja es poden consultar els horaris de tots els cursos i graus. Des de l'1 de juliol pots preparar la teua matrícula per al pròxim curs 2017-2018. Les classes començaran el dia 11 de setembre.

  [Llegir més]

 • calendari examens

  19/07/17

  Aprovat en Junta de Facultat el calendari d'exàmens per al curs 2017-2018

  El 21 de juliol de 2017, s'ha aprovat en Junta de Facultat el calendari d'exàmens per al curs 2017-2018. Podeu descarregar el calendari en l'enllaç següent.

 • 22/05/17

  Primera promoció de graduats en ADE del Campus d’Ontinyent

  El passat dia 19 de maig el Teatre Echegaray d'Ontinyent va acollir l'acte de graduació de 75 estudiants que han finalitzat els seus estudis en Magisteri Infantil i en Administració i direcció d'empreses. Com a representant de la facultat en la taula va estar la Vicedegana de Participació i Cultura, Rosa Yagüe Perales, i com a padrina de la promoció, la professora María José Molina.

  [Llegir més]

 • 15/05/17

  Cerimònia de Graduació Promoció 2015 Campus d'Ontinyent

  Els estudiants del Grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE) de la Facultat d’Economia en el Campus d'Ontinyent celebraran el seu Acte de Graduació divendres que ve 19 de maig a les 19:00 hores en el Teatre Echegaray d'Ontinyent.

  [Llegir més]

 • Pràctiques en empresa

  02/05/17

  Llistes provisionals estudiants que han sol·licitat pràctiques

  Ja es pot consultar la relació provisional d'estudiants admesos i no admesos, que han sol·licitat realitzar l'assignatura de pràctiques curriculars per al curs 2017-2018.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies