Logo de la Universdad de Valencia Logo Facultad de Derecho Logo del portal

.
.
.

PREMIS D'INVESTIGACIÓ "TOMÁS Y VALIENTE"

  • 2 diciembre de 2015
Image de la noticia

Obert el termini per presentar els treballs fins 1 de desembre de 2015

Publicació del Jurat

CONVOCATÒRIA PREMIS D'INVESTIGACIÓ “TOMÁS Y VALIENTE” DE LA FACULTAT DE DRET DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA PER ALS MILLORS TREBALLS D'INVESTIGACIÓ JURÍDICA 2015

PUBLICACIÓ DEL JURAT

 

Amb l'objectiu de fomentar la participació dels estudiants en la investigació, la Facultat de Dret de la Universitat de València convoca els premis "Tomás y Valiente” destinats a reconèixer la labor investigadora dels estudiants de doctorat d'aquesta Facultat que presenten els millors treballs d'investigació jurídica.

La dotació global d'aquests premis és de 600 euros repartits en un 1er. premi de 400 euros i un accèssit de 200 euros subjectes, si escau, a la retenció de l’IRPF

BASES:

1r.- Podran concursar al mateix els estudiants de doctorat de la Facultat de Dret de la Universitat de València que estiguen cursant estudis o tinguen inscrita, i no llegida, la tesi doctoral.

2n.- El treball podrà versar sobre qualsevol matèria jurídica, sent necessari que es tracte d'un treball inèdit i original, no podent presentar-se més d'un treball per persona.

3r.- L'extensió del treball no podrà ser inferior a 30 pàgines DIN A4 a doble espai, recomanant una extensió no excessivament superior a 100 pàgines.

4t.- El treball es presentarà al Deganat de la Facultat de Dret abans de les 14 hs. del dia 1 de desembre de 2015.

5è.- Serà requisit imprescindible per a poder participar en el concurs adjuntar amb el treball la documentació següent:

a) Instància dirigida a la Sra. Degana de la Facultat de Dret de la Universitat de València.

b) Sobre tancat en l'exterior del qual figure únicament el títol del treball. Al seu interior, el treball sense que conste en el mateix la identitat del seu autor/autora, i un sobre tancat amb fotocòpia del DNI i fotocòpia del resguard de matrícula o carnet d'estudiant, que acredite que l'autor/autora està matriculat/matriculada en la Universitat de València. Així mateix haurà de figurar el domicili i telèfon a efectes de notificacions.

Els treballs presentats seran jutjats per un Jurat nomenat a aquest efecte per la Sra. Degana de la Facultat de Dret de la Universitat de València, la composició del qual es farà pública abans de la data límit per a la presentació dels treballs.

Aquest Jurat estarà format per professors i/o professores de la Facultat de Dret.

Una vegada constituïda la Comissió es faran públics els criteris de valoració, que en tot cas han de atendre a:

-      Interès i importància temàtica

-      Contingut i estructura del treball

-      Conclusions

-      Metodologia aplicada i domini del llenguatge jurídic

-      Bibliografia

 

La resolució del Jurat es publicarà al tauler d’anuncis del Deganat al mes de desembre de 2015.

Així mateix es comunicarà als interessats que hagueren obtingut premi, podent quedar desert, sent inapel·lable en tot cas.

L'entrega dels premis corresponents s'efectuarà en la data que, en el seu moment, fixe la Sra. Degana de la Facultat.

S'entén que pel fet de concórrer a la convocatòria s'accepten les anteriors bases.

La publicació de la convocatòria i totes aquelles que depenguen de la mateixa, es realitzaran mitjançant el tauler d’anuncis del Deganat de la Facultat de Dret.

 

Mª Elena Olmos Ortega

Degana de la Facultat de Dret