• .
 • .
 • Simulador de Conducció SIMUVEG.

  Simulador de Conducció SIMUVEG

VIII Congrés Nacional de Seguretat Viària

20/06/17

El director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit al VIII Congrés Nacional de Seguridad Viària, organitzat per l’Associació Espanyola de la Carretera i celebrat els dies 20 i 21 de juny de 2017 a València. Va presidir-ne l’acte d’obertura la Sra. María José Salvador Rubert, consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana

  Assistència a la presentació "El nou espai botànic"

  19/06/17

  El Dr. Francisco Alonso, director de l’INTRAS, ha assistit a l’acte de presentació del projecte d’ampliació del Jardí Botànic de la Universitat de València i al col·loqui entorn del projecte, celebrat el 19 de juny de 2017 a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic.

   Assistència al Consell de Govern de la Universitat de València

   14/06/17

   El director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit a la reunió del Consell de Govern com a representant dels instituts universitaris d’investigació de la Universitat de València, en la sessió de 14 de juny de 2017.

    Entrevista per al eldiario.es

    12/06/17

    El periòdic digital eldiario.es ha entrevistat el director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, per al seu article “La bicicleta en carretera: más ciclistas y más accidentes pero no más fallecidos", publicat el 12 de juny de 2017.

    [Llegir més]

     Impartició del curs “Presa de decisions: anàlisi del procés i estratègies per afrontar-lo”

     08/06/17

     El professor Francisco Alonso ha impartit, durant els dies 8, 15 i 17 de maig i 6 i 8 de juny, el curs del SFPIE (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa) de la Universitat de València titulat “Presa de decisions: anàlisi del procés i estratègies per afrontar-lo”, amb un total de 20 hores de durada, a funcionaris de personal d’administració i serveis i personal docent investigador de la Universitat de València.

     [Llegir més]

      Comissió Assessora del Pla Estratègic de la Universitat de València

      08/06/17

      El director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha participat en la Comissió Assessora del Pla Estratègic de la Universitat de València com a representant dels instituts universitaris d’investigació, en la sessió de 8 de juny de 2017.

       III Comissió de Seguretat Viària de l’Ajuntament de València

       30/05/17

       La Dra. Cristina Esteban, secretària del INTRAS, ha participat en la III Comissió de Seguretat Viària constituïda per la Regidoria de Mobilitat Sostenible i Espai Públic, que s’ha celebrat el 30 de maig de 2017 a l’Ajuntament de València.

        Assistència al Consell de Govern de la Universitat de València

        30/05/17

        La secretària de l’INTRAS, Dra. Cristina Esteban, ha assistit a la reunió del Consell de Govern com a representant dels instituts universitaris d’investigació de la Universitat de València, en la sessió de 30 de maig de 2017.

         Homenatge a les dones pioneres de la Universitat de València

         23/05/17

         La Dra. Cristina Esteban, secretària de l’INTRAS, ha assistit a l’acte d’homenatge a les dones pioneres de la Universitat de València en els àmbits de l’administració dels centres universitaris (facultats i escoles), de la direcció de la gestió universitària (directores, caps de servei i vicegerències) i al govern central de la Universitat (vicerectorats i Secretaria General), celebrada el 23 de maig de 2017 al Paranimf de la Universitat de València.

           
           
          Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies