• .
 • .
 • Simulador de Conducció SIMUVEG.

  Simulador de Conducció SIMUVEG

Assistència al Consell de Govern de la Universitat de València

07/07/17

El Director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit a la reunió del Consell de Govern com a representant dels instituts universitaris d’investigació de la Universitat de València, en la sessió de 7 de juliol de 2017.

  VIII Congrés Nacional de Seguretat Viària

  20/06/17

  El director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit al VIII Congrés Nacional de Seguridad Viària, organitzat per l’Associació Espanyola de la Carretera i celebrat els dies 20 i 21 de juny de 2017 a València. Va presidir-ne l’acte d’obertura la Sra. María José Salvador Rubert, consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana

   Assistència a la presentació "El nou espai botànic"

   19/06/17

   El Dr. Francisco Alonso, director de l’INTRAS, ha assistit a l’acte de presentació del projecte d’ampliació del Jardí Botànic de la Universitat de València i al col·loqui entorn del projecte, celebrat el 19 de juny de 2017 a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic.

    Assistència al Consell de Govern de la Universitat de València

    14/06/17

    El director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit a la reunió del Consell de Govern com a representant dels instituts universitaris d’investigació de la Universitat de València, en la sessió de 14 de juny de 2017.

     Entrevista per al eldiario.es

     12/06/17

     El periòdic digital eldiario.es ha entrevistat el director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, per al seu article “La bicicleta en carretera: más ciclistas y más accidentes pero no más fallecidos", publicat el 12 de juny de 2017.

     [Llegir més]

      Renovació Càtedra Sistem

      11/06/17

      Amb data 11 de juny de 2017, la Universitat de València i l’empresa Sistemes i Muntatges Industrials, S A (SISTEM) han renovat per un any més el conveni signat fa dos anys de la Càtedra SISTEM d’Innovació i Suport a la Gestió Eficient i Sostenible de la Mobilitat Urbana, de la qual és director el Dr. Francisco Alonso.

       Impartició del curs “Presa de decisions: anàlisi del procés i estratègies per afrontar-lo”

       08/06/17

       El professor Francisco Alonso ha impartit, durant els dies 8, 15 i 17 de maig i 6 i 8 de juny, el curs del SFPIE (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa) de la Universitat de València titulat “Presa de decisions: anàlisi del procés i estratègies per afrontar-lo”, amb un total de 20 hores de durada, a funcionaris de personal d’administració i serveis i personal docent investigador de la Universitat de València.

       [Llegir més]

        Comissió Assessora del Pla Estratègic de la Universitat de València

        08/06/17

        El director de l’INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha participat en la Comissió Assessora del Pla Estratègic de la Universitat de València com a representant dels instituts universitaris d’investigació, en la sessió de 8 de juny de 2017.

          
          
         Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies