• Simulador de Conducció SIMUVEG.

  Simulador de Conducció SIMUVEG

 • .
 • .

Assistència al Consell de Govern de la Universitat de València.

28/03/17

El Director de l'INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit a la reunió del Consell de Govern com a representant dels instituts universitaris de recerca de la Universitat de València, en la sessió de 28 de març de 2017

  Publicació article científic en la revista International Journal of Health Economics and Policy

  27/03/17

  La revista "International Journal of Health Economics and Policy” publica l’article científic titulat "Drivers’ Opinion on the Driver Selection System and the Possible New Models in Spain” en el seu volum 2, número 3 (març 2017) escrit per Francisco Alonso, Cristina Esteban, Sergio A. Useche i Andrea Serge.

  [Llegir més]

   Revisor de la revista Cogent Medicine

   23/03/17

   El Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, s'incorpora com a revisor a la revista científica Cogent Medicine, editada per Cogent OA

   [Llegir més]

    Membre editorial de la revista EC Neurology

    23/03/17

    El Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, s'incorpora com a membre editorial a la revista científica EC Neurology, editada per I-Cronicon

    [Llegir més]

     Comissió Assessora del Pla Estratègic de la Universitat de València

     23/03/17

     El Director de l'INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha participat en la Comissió Assessora del Pla Estratègic de la Universitat de València com a representant dels instituts universitaris de recerca, en la sessió de 23 de març de 2017.

      Publicació article editorial en la revista EC Neurology

      20/03/17

      La revista "EC Neurology” publica l’article editorial titulat "The Importance of Fatigue-Monitoring as a Tool for the Intelligent Transport Systems (ITS)” en el seu volum 5, número 3 (març 2017) escrit per Sergio A. Useche i Francisco Alonso.

      [Llegir més]

       Publicació article científic en la revista American Journal of Educational Research

       16/03/17

       La revista "American Journal of Educational Research” publica l’article científic titulat "Perception of Road Safety in Children's Environment” en el seu volum 5, número 3 (març 2017) escrit per Francisco Alonso, Cristina Esteban, Francisco Tortosa i Sergio A. Useche.

       [Llegir més]

        Revisor de la revista Educational Research Review

        13/03/17

        El Dr. Francisco Alonso, Director de l'INTRAS, s'incorpora com a revisor a la revista científica Educational Research Review, editada per Elsevier.

        [Llegir més]

         Publicació article científic en la revista Cogent Medicine

         09/03/17

         La revista "Cogent Medicine” publica l’article científic titulat "Reported prevalence of health conditions that affect drivers” en el sue volum 4, número 1 (març 2017) escrit per Francisco Alonso, Cristina Esteban, Jaime Sanmartín i Sergio A. Useche.

         [Llegir més]

           
           
          Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies