• Simulador de Conducció SIMUVEG.

  Simulador de Conducció SIMUVEG

 • .
 • .

Reunió del Grup de Treball GT 19 Educació Vial, de la DGT

15/12/16

Francisco Alonso, director de l’INTRAS, ha participat en la reunió del grup de treball, GT-19, Educació Vial, que s’ha celebrat als serveis centrals de la Direcció General de Trànsit amb data 15 de novembre de 2016.

[Llegir més]

  Jornada de Seguretat Vial a l’INTRAS

  22/11/16

  El 22 de novembre de 2016, s’ha celebrat a l’INTRAS una Jornada de Seguretat Vial organitzada pel grup de recerca SINTEC, que pertany a aquest institut, en què s’han exposat els resultats obtinguts en l’Estudi internacional sobre l’ús de la bicicleta, actituds i ús del casc, finançat per la DGT.

  [Llegir més]

   Fòrum "La nova cultura de la mobilitat i els aparcaments ciclistes"

   22/11/16

   Francisco Alonso, director de l’INTRAS, ha assistit al fòrum "La nova cultura de la mobilitat i els aparcaments ciclistes”, organitzat per la Universitat Internacional Menéndez Pelayo, que ha tingut lloc a València el 22 de novembre de 2016.

   [Llegir més]

    Publicació article revista: Advances in Psychology and Neuroscience

    18/11/16

    La revista Advances in Psychology and Neuroscience publica l’article científic titulat "Prevalence of Physical and Mental Fatigue Symptoms on Spanish Drivers and Its Incidence on Driving Safety” en el seu número 2 (novembre 2016) escrit per Francisco Alonso, Cristina Esteban, Sergio A. Useche i Elena López de Cózar.

    [Llegir més]

     Conferència en la III Jornada sobre Mobilitat Urbana i Seguretat Vial

     17/11/16

     El Director de l’INTRAS, Francisco Alonso, ha impartit la conferència de clausura: "Models d’integració dels usuaris vulnerables en l’àmbit de la gestió urbana”, dins de les III Jornades sobre Mobilitat Urbana i Seguretat Vial que, sota el títol “Gestió dels usuaris vulnerables: assignatura pendent de l’enginyeria de trànsit”, s’ha dut a terme a València el 17 de novembre de 2016.

     [Llegir més]

      I Congrés Internacional sobre Esdeveniments Tradicionals

      10/11/16

      El director de l’INTRAS, Francisco Alonso, ha participat en la taula redona "Esdeveniment tradicional i les tres saluts de l’OMS”, dins del I Congrés Internacional sobre Esdeveniments Tradicionals, que s’ha celebrat a Castelló els dies 9, 10 i 11 de novembre de 2016.

      [Llegir més]

       Publicació article revista: Science Journal of Public Health

       07/11/16

       La revista Science Journal of Public Health publica l’article científic titulat "Consistency Between the Subjective Perception of Feeling Indisposed, the Decision to Drive and Driving Performance” en el seu número 6 (novembre 2016) escrit per Francisco Alonso, Cristina Esteban, Jaime Sanmartín i Sergio A. Useche.

       [Llegir més]

        I Jornada de Càtedres Institucionals i d’Empresa de la UVEG

        04/11/16

        El Dr. Francisco Alonso, en qualitat de director de la Càtedra SISTEM d’innovació i suport a la gestió eficient i sostenible de la mobilitat urbana, ha assistit a la I Jornada de Càtedres Institucionals i d’Empresa de la Universitat de València que, amb el lema "Col·laborant, creixem junts", s’ha celebrat el 4 de novembre de 2016 al Jardí Botànic de la Universitat de València.

        [Llegir més]

         Revisor de la revista Public Health International

         03/11/16

         El Dr. Francisco Alonso, director de l’INTRAS, s’incorpora com a revisor de la revista científica Public Health International, editada per Science PG.

         [Llegir més]

           
           
          Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies