• .
 • .
 • Simulador de Conducció SIMUVEG.

  Simulador de Conducció SIMUVEG

     

Nou projecte a l'INTRAS.

07/03/16

S’inicia el projecte «Anàlisi de l’enquesta internacional sobre l’ús de bicicletes, actituds i seguretat amb èmfasi en l’ús del casc». Aquest projecte intenta obtindre conclusions sobre les actituds dels usuaris i sobre l’ús de la bicicleta al nostre país, establint comparatives amb d’altres països, fent especial interès en l’ús del casc com a prevenció d’accidents.

[Llegir més]

  Reportatge Revista Tráfico de la DGT

  22/02/16

  L'últim número de la revista Tráfico, editada per la Dirección General de Tráfico, recull l'estudi desenvolupat per l'INTRAS per a aquesta entitat: “Evaluación del estado actual de la educación vial”

  [Llegir més]

   Pla Director de Seguretat Viària de la Comunitat Valenciana

   18/02/16

   El director de l'INTRAS va participar en la reunió conduent a la redacció del Pla Director de Seguretat Viària de la Comunitat Valenciana que coordinen la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient i la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana.

   [Llegir més]

    Medalla Andreu Alfaro

    17/02/16

    El director de l'INTRAS ha assistit a l'acte institucional de lliurament de la Medalla de la Universitat de València, a títol pòstum, al Sr. Andreu Alfaro, que en el marc de la presentació del llibre “Andreu Alfaro. En torno a la escultura. Escritos y entrevistas” s'ha celebrat al Paranimf de l'Edifici Històric de la Nau de la Universitat de València.

    [Llegir més]

     Sessió informativa del Real Colegio Complutense a Harvard

     16/02/16

     El director de l'INTRAS, Dr. Francisco Alonso, ha assistit a la sessió informativa convocada pel Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació de la Universitat, realitzada per la catedràtica Isabel Durán Giménez-Rico, vicerectora de Relacions Internacionals i Cooperació de la Universitat Complutense de Madrid, a la sala d'actes del Rectorat, on s'han presentat les Beques de Recerca per a estades a Departaments i Centres de la Harvard University. Aquestes beques es canalitzen a través del conveni signat entre la Universitat de València i el Real Colegio Complutense a Harvard.

     [Llegir més]

      Sessió plenària de la Mesa de la Mobilitat de la ciutat de València

      16/02/16

      El director de l'INTRAS, el Dr. Francisco Alonso, ha participat en la reunió plenària de la Mesa de la Mobilitat de la ciutat de València, constituïda per la Regidoria de Mobilitat Sostenible i Espai Públic, que té per objecte elaborar propostes d'actuació per al consistori.

      [Llegir més]

       Reunió càtedres institucionals i d'empresa de la Universitat de València

       09/02/16

       El Dr. Francisco Alonso, com a director de la Càtedra SISTEM, ha assistit a la reunió de coordinació de política de comunicació relativa a les càtedres institucionals i d'empresa de la Universitat de València, que sota la presidència del vicerector d'Internacionalització i Cooperació de la Universitat, Guillermo Palao, ha tingut lloc al Rectorat.

         
         
        Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies