Llista de Vídeos

Any 2012. La duodenopancreatectomia cefàlica és la intervenció quirúrgica indicada per al tractament dels tumors de cap pancreàtic. Per tal de millorar els resultats oncològics, recentment s'han introduït diferents modificacions tècniques, entre les quals destaquen l'abordatge inicial de l'artèria mesentèrica superior i la substitució de l'eix venós mesentèric-portal mitjançant vena renal esquerra.
La Universitat de València t'obri les seues portes. En les seues Facultats i Escoles Universitàries descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.
Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència
Vídeo institucional de la Universitat de València
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies