• 20/09/17

  II Curs Internacional de diagnòstic i tractament de patologies de la veu

  Durant els pròxims 30 de novembre, 1 i 2 de desembre de 2017 se celebrarà en la Facultat de Medicina el II Curs Internacional de Diagnòstic i Tractament de la Patologia de la Veu.

  [Llegir més]

 • 12/05/17

  Conferència: Encefalomielitis Miàlgica/Síndrome de Fatiga Crònica (EM/SFC). Efectes de l'aplicació de teories de salut i identitat amb una perspectiva multidisciplinària

  El 17 de maig en el Saló d'Actes a les 17:00, organitzat en el marc d'un seminari sobre efectes de l'aplicació de teories de salut i identitat amb una perspectiva multidisciplinària per la professora Mª Jesús Bravo, pertanyent al Dpt. de Psicologia Social i a l'Institut Universitari d'Estudis de la Dona de la Universitat de València, tindrà lloc una conferencia col·loqui centrada en l'anàlisi de la problemàtica de la Encefalomielitis Miàlgica/Síndrome de Fatiga Crònica (EM/SFC). Intervindran com a ponents Eva M. Martín Martínez i Iñigo Murga que compten amb una especial implicació tant a nivell d'investigació com de pràctica professional en la temàtica tractada. L'assistència és gratuïta i oberta a qualsevol persona interessada.

  [Llegir més]

 • 11/05/17

  III Jornada

  CURES PAL·LIATIVES PER A RESIDENTS (MIR, PIR, FIR, EIR, Treball Social Sanitari). Dimecres, 24 de maig. Col·legi Oficial de Metges de València (Sala López Piñero), Av. de la Plata, 34 - 46013 València. INSCRIPCIÓ GRATUÏTA - PLACES LIMITADES, Data límit d'inscripció: 21 de maig de 2017.

 • 04/05/17

  Jornada L'assetjament escolar (Bullying): factors de risc, teories explicatives i models de prevenció

  El 18 de maig de 2017 tindrà lloc en el Saló d'Actes de la Facultat de Psicologia la Jornada sobre “L'assetjament escolar” organitzada pel Dpt. de Psicologia Bàsica en col·laboració amb l'Institut Iberoamericà de Criminologia Aplicada (IBERCRIMA). Es desenvoluparan entre 9 i 13 hores del matí diferents xarrades a càrrec de professorat dels departaments de Psicologia Bàsica i Psicologia Social. L'assistència és gratuïta i pot accedir qualsevol persona interessada en la temàtica.

  [Llegir més]

 • 03/05/17

  Primer taller per a estudiants del Grup Compostela d'Universitats. El camí de Sant Jaume: identitat europea i atractiu global.

  La Universitat de València, a través del seu Servei de Relacions Internacionals, és una de les universitats que pertany al Grup Compostela d'Universitats juntament amb altres universitats europees i americanes. Entre finals de juliol i principis d'agost, aquest grup ha organizat un taller dirigit a estudiants a fi d'aprendre sobre la història del Camí de Santiago i la importància del pelegrinatge a Santiago per a l'art, la literatura, la religió i la identitat europea. Igualment, s'oferirà l'oportunitat de practicar senderisme descobrint parts del Camí entre Praga i Pilsen. La inscripció finalitza el pròxim 15 de maig.

 • 03/05/17

  Necessitats i desafiaments de l'avaluació de la discapacitat

  El dissabte 20 de maig en la Facultat de Ciències Humanes i Socials de la Universitat Jaume I de Castelló tindrà lloc la Jornada “Necessitats i desafiaments en l'avaluació de la discapacitat”. Preten servir com a fòrum de trobada per a professionals i associacions dedicades a l'atenció de persones amb discapacitat amb la finalitat de tractar les necessitats quant a avaluació del seu funcionament en totes les seues dimensions. Igualment, es presentarà la Bateria d'Avaluació del Funcionament i la Discapacitat (BECAD), resultat d'un projecte de valoració de resultats d'avaluació del programa Start-Uji.

 • 03/05/17

  Conferència d'Antonio Verdejo García

  Conferència "Cervell i addicció al menjar" a càrrec de D. Antonio Verdejo García. Dijous, 18 de maig de 2017, de 19:00 a 21:00 hores, en l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau, Carrer de la Universitat, 2 - 46003 València. Entrada lliure. Aforament limitat.

 • 03/05/17

  Campanya de sensibilització i informació sobre Epilèpsia

  L'Associació d'Epilèpsia de la Comunitat Valenciana, ALCE, realitzarà un acte de presentació de la Campanya de sensibilització i informació sobre Epilèpsia que, amb motiu de la celebració del 24 de maig Dia Nacional de l'Epilèpsia, tindrà lloc el pròxim dia 12 de maig a les 13 hores en la Sala de Premsa de l'Edifici de Tabacalera de l'Ajuntament de València, c/Amadeo de Savoia nº 11 de València. Es prega confirmació d'assistència en 600315079 o comunicacion@alceepilepsia.org

 • 02/05/17

  Consells per a desenvolupar una carrera d'investigació en l'estranger

  El divendres 5 de maig en l'Aula SC-1 de l'Aulari III, de 12:30 a 13:30, tindrà lloc la xarrada organitzada des de l'Oficina Internacional de la Facultat de Psicologia a càrrec de Mateo Leganés Fonteneau. En la xarrada comentarà la seua experiència com a estudiant i investigador en l'estranger, donant pistes sobre com enfocar els estudis universitaris cap a una carrera en investigació. Addicionalment, es proporcionaran consells sobre com traure el major partit als programes d'intercanvi, es parlarà sobre les habilitats que són necessàries per a obtenir beques de mobilitat i com desenvolupar-les. També es comentarà el procés per a l'obtenció del grau de doctor en l'estranger i de quin és el dia a dia d'un investigador. La xarrada està oberta a qualsevol persona interessada en el seu contingut, sent l'assistència gratuïta.

  [Llegir més]

 • 26/04/17

  La Psicologia davant la violència masclista

  El dilluns 8 de maig de 17 a 19 hores se celebrarà la conferència “La Psicologia davant la violència masclista”, en el Saló de Graus de la Facultat de Psicologia. La conferència serà a càrrec de Jose Antonio Burriel (advocat, periodista i expert en la matèria). A través de la seua mirada s'analitzarà la situació d'aquest tipus de violència davant el Pacte d'Estat, es comentarà la necessitat de buscar alternatives i canviar el “xip” en el seu tractament, la importància de l'assistència psicològica o els problemes actuals de violència de gènere entre adolescents. La conferència està organitzada pel Programa Contexto de la Universitat de València amb la col•laboració de l'Associació Psima. L'assistència és oberta a qualsevol persona interessada i gratuïta.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies