Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 08/06/17

  Acte de Cloenda del Pla de Formació del professorat no universitari

  El pròxim dia 26 de Juny es celebra l'acte de cloenda del Pla de Formació adreçat al professorat no universitari 2017. Tindrà lloc a les 11:30h, a l'aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació, amb la conferència Educar amb tres “C”: capacitats, competències i cor, a càrrec de Mar Romera Morón. Presidenta de l'Associació Pedagògica Francesco Tonucci .

 • 30/05/17

  PRIDA. Curs "ENGLISH AS A MEDIUM OF INSTRUCTION (EMI): METODOLOGIES ACTIVES APLICADES A LA DOCENCIA UNIVERSITÀRIA EN ANGLÈS”

  L'objectiu fonamental d'aquest curs és la formació i millora de les competències comunicatives i metodològiques en anglès del professorat de la UV i va adreçat tant al professorat que ha impartit al menys 5 anys de docència en anglès en grau o màster (rol de Mentor) com al professorat amb interès i/o que té possibilitat d’impartir docència en anglès (rol de Novell). Es farà els dies 6, 7, 10, 11 i 12 de juliol de 2017, en horari de 9.00 a 15.00 hores a l’aula 1.1. del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE). Per fer la inscripció és necessari emplenar i enviar la fitxa de sol·licitud al correu electrònic prida@uv.es de l’1 al 9 de juny de 2017.

  [Llegir més]

 • 11/05/17

  Conferència: “LIDERATGE I AVALUACIÓ: PERPSPECTIVES INTERNACIONALS”

  El proper dimecres, 17 de maig, en la Facultat de Filosofia i Ciències de l’educació tindrà lloc la conferència de cloenda del Pla de Formació d’Impuls al Lideratge Docent: “LIDERATGE I AVALUACIÓ: PERPSPECTIVES INTERNACIONALS” a càrrec de Francesc Pedró, Cap de la secció d’Assessorament en Polítiques sectorials i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en l’Educació, UNESCO. La entrada és lliure fins a completar l’aforament.

 • 02/05/17

  ENTREGA DELS PREMIS RAGALO 2016-2017 A l'IMPULS DE L'ApS

  Divendres passat 28 d'abril va tindre lloc en el Saló de Graus del Rectorat de la Universitat de València l'acte d'entrega de la 1a edició dels premis RAGALO a l'impuls de l'ApS. L'acte va estar presidit pel rector de la UV Esteban Morcillo Sánchez, que va estar acompanyat pel Vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa Ramón López Martín i la Directora del Centre de Formació i Qualitat "Manuel Sanchis Guarner" Mª Jesús Martínez Usarralde. L'entrega de premis es va desenvolupar en el marc de la Jornada de treball de la Xarxa UVApS i les exposicions de la primera promoció dels ApS puntuals de la UV.

 • 27/04/17

  IV Jornades d'Innovació Educativa: La renovació docent en l'Ensenyament Superior

  Els dies 4 i 5 de maig es celebren a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València les quartes Jornades de Innovació Educativa amb el títol "La renovació docent en l'Ensenyament Superior".

  [Llegir més]

 • 26/04/17

  ApS: seminari, exposicions i entrega del Premi Ragalo.

  El pròxim 28 d'abril en la Sala de Juntes del Rectorat, 3er pis, tindrà lloc el Seminari UVApS, exposicions ApS puntuals (1a edició) i entrega del premi RAGALO a l'impuls de l'ApS (1a edició) . L'entrada és lliure fins a completar aforament.

 • 06/04/17

  SFPIE - Pla de Formació Continua 2017

  Amb data de hui 6 d’abril de 2017 ha estat publicada al DOCV nº 8016 la Resolució de 3 d'abril la Direcció General de Funció Pública per la qual es convoquen les accions formatives del Pla de formació del personal al servei de la Generalitat. Dins d’aquest Pla de formació, la Universitat de València oferta una sèrie de cursos adreçats al seu Personal d'Administració i Serveis (PAS) i al Personal Docent i Investigador (PDI), cursos que podeu consultar mitjançant aquesta pàgina web del SFPIE. El període d'inscripció serà de 10 dies naturals, a partir de demà divendres 7 d'abril, a les 10:00 hores i romandrà obert fins al pròxim 17 d'abril a les 14:00 hores.

  [Llegir més]

 • Convocatoria Innovacio UV 2017/18

  05/04/17

  Convocatòria de projectes d'innovació educativa i millora de la qualitat docent, curs 2017/18

  Resolució de 3 d'abril de 2017 del Vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la Universitat de València, per la qual es convoquen les ajudes per al desenvolupament dels projectes d’innovació educativa i millora de la qualitat docent a la Universitat de València per al curs 2017/2018. Els tràmits es faran a través de la plataforma entreu.uv.es. Termini: del 5 d’abril al 26 de maig de 2017.

  [Llegir més]

 • 04/04/17

  PONÈNCIA: TECNOLOGIA, INNOVACIÓ EDUCATIVA I LIDERATGE DOCENT

  El proper 25 d’abril al Saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’educació tindrà lloc la Conferència: “Tecnologia, innovació educativa i lideratge docent” del professor Julio Cabero Almenara, Professor del departament de Didáctica i Organització Educativa de la Universidad de Sevilla.. Aquesta conferència, es una nova acció formativa de Pla de Formació d’Impuls al Lideratge Docent (PILD). La entrada és lliure fins a completar l’aforament.

 • 06/03/17

  Pla de Formació Segon Quadrimestre Curs 2016-17

  El Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, informa del nou Pla de Formació per aquest quadrimestre, adreçat al Personal de Serveis i Administració (PAS) i al Personal Docent i Investigador (PDI) de la Universitat de València. Pots consultar els cursos i fer la inscripció en els enllaços següents a partir del proper dia 7 de març a les 09:00 hores, fins al 14 de març a les 14:00 hores.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies