Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • imatge innovacio educativa

  31/07/17

  Resolució convocatòria d’ajudes per al desenvolupament dels projectes d’innovació educativa i millora de la qualitat docent a la Universitat de València per al curs 2017/2018

  RESOLUCIÓ de 31 de juliol de 2017 del Vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la Universitat de València, per la qual es resol la convocatòria d’ajudes per al desenvolupament dels projectes d’innovació educativa i millora de la qualitat docent a la Universitat de València per al curs 2017/2018.

  [Llegir més]

 • 18/07/17

  II Jornades - Tecnologies de la desregulació dels continguts curriculars.

  Els dies 14 i 15 de setembre se celebraran les II Jornades - Tecnologies de la desregulació dels continguts curriculars en l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació. Es realitzaran dues taules redones, un simposi i una conferència a càrrec de María Clemente Linuesa, professora titular de Didàctica i Organització escolar de la Universidad de Salamanca.

  [Llegir més]

 • info CIREI

  18/07/17

  I Congreso Virtual Internacional y III Congreso Virtual Iberoamericano sobre Recursos Educativos Innovadores

  La temàtica del congrés s'especialitza en qüestions d'innovació, com ara metodologies i estratègies d'innovació docent, ús de TIC a les aules, perspectives històriques de la innovació, formació del professorat per a la innovació o mètodes de recerca, entre moltes altres idees

  [Llegir més]

 • cartell jornades

  04/07/17

  Experiències innovadores sobre psicomotricitat vivencial i ioga en Educació Infantil: Un intercanvi entre aules escolars i universitàries

  En aquesta jornada es pretén donar a conèixer experiències innovadores sobre la psicomotricitat infantil que s'estan treballant a les aules d'Educació Infantil. Facultat de Magisteri. Aula PB-04. Dilluns 10 de juliol de 2017a les 10h.

  [Llegir més]

 • 08/06/17

  Acte de Cloenda del Pla de Formació del professorat no universitari

  El pròxim dia 26 de Juny es celebra l'acte de cloenda del Pla de Formació adreçat al professorat no universitari 2017. Tindrà lloc a les 11:30h, a l'aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació, amb la conferència Educar amb tres “C”: capacitats, competències i cor, a càrrec de Mar Romera Morón. Presidenta de l'Associació Pedagògica Francesco Tonucci .

 • 30/05/17

  PRIDA. Curs "ENGLISH AS A MEDIUM OF INSTRUCTION (EMI): METODOLOGIES ACTIVES APLICADES A LA DOCENCIA UNIVERSITÀRIA EN ANGLÈS”

  L'objectiu fonamental d'aquest curs és la formació i millora de les competències comunicatives i metodològiques en anglès del professorat de la UV i va adreçat tant al professorat que ha impartit al menys 5 anys de docència en anglès en grau o màster (rol de Mentor) com al professorat amb interès i/o que té possibilitat d’impartir docència en anglès (rol de Novell). Es farà els dies 6, 7, 10, 11 i 12 de juliol de 2017, en horari de 9.00 a 15.00 hores a l’aula 1.1. del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE). Per fer la inscripció és necessari emplenar i enviar la fitxa de sol·licitud al correu electrònic prida@uv.es de l’1 al 9 de juny de 2017.

  [Llegir més]

 • 11/05/17

  Conferència: “LIDERATGE I AVALUACIÓ: PERPSPECTIVES INTERNACIONALS”

  El proper dimecres, 17 de maig, en la Facultat de Filosofia i Ciències de l’educació tindrà lloc la conferència de cloenda del Pla de Formació d’Impuls al Lideratge Docent: “LIDERATGE I AVALUACIÓ: PERPSPECTIVES INTERNACIONALS” a càrrec de Francesc Pedró, Cap de la secció d’Assessorament en Polítiques sectorials i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en l’Educació, UNESCO. La entrada és lliure fins a completar l’aforament.

 • 02/05/17

  ENTREGA DELS PREMIS RAGALO 2016-2017 A l'IMPULS DE L'ApS

  Divendres passat 28 d'abril va tindre lloc en el Saló de Graus del Rectorat de la Universitat de València l'acte d'entrega de la 1a edició dels premis RAGALO a l'impuls de l'ApS. L'acte va estar presidit pel rector de la UV Esteban Morcillo Sánchez, que va estar acompanyat pel Vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa Ramón López Martín i la Directora del Centre de Formació i Qualitat "Manuel Sanchis Guarner" Mª Jesús Martínez Usarralde. L'entrega de premis es va desenvolupar en el marc de la Jornada de treball de la Xarxa UVApS i les exposicions de la primera promoció dels ApS puntuals de la UV.

 • 27/04/17

  IV Jornades d'Innovació Educativa: La renovació docent en l'Ensenyament Superior

  Els dies 4 i 5 de maig es celebren a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València les quartes Jornades de Innovació Educativa amb el títol "La renovació docent en l'Ensenyament Superior".

  [Llegir més]

 • 26/04/17

  ApS: seminari, exposicions i entrega del Premi Ragalo.

  El pròxim 28 d'abril en la Sala de Juntes del Rectorat, 3er pis, tindrà lloc el Seminari UVApS, exposicions ApS puntuals (1a edició) i entrega del premi RAGALO a l'impuls de l'ApS (1a edició) . L'entrada és lliure fins a completar aforament.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies