Logo de la Universitat de València Logo Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) Logo del portal

Aquest 14 de febrer Conferència Inaugural de PILD, amb el professor Mariano Férnandez Enguita: “Més acadèmia i menys aula. És possible una altra docència a la Universitat?”

  • 7 de febrer de 2017
Image de la noticia

El proper 14 de febrer de 2017 s’inaugurarà una nova acció formativa de larga durada (75 hores), Pla de Formació d’Impuls al Lideratge Docent, adreçat a tot el PDI de la comunitat universitària, amb l’objectiu de millorar la nostra qualitat docent.

L’acte comptarà amb l’assistència del Rector de la Universitat de València i del Vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa i tindrà lloc a les 11 hores, a l’ Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació , amb la conferència del professor Mariano Férnandez Enguita, “Més acadèmia i menys aula. És possible una altra docència a la Universitat?”.

El proper 14 de febrer de 2017 s’inaugurarà una nova acció formativa de larga duració (75 hores), Pla de Formació d’Impuls al Lideratge Docent, adreçat a tot el PDI de la comunitat universitària, amb l’objectiu de millorar la nostra qualitat docent.

L’acte  comptarà amb l’assistència del Rector de la Universitat de València i del Vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa i tindrà lloc a les 11 hores, a l’ Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació , amb la conferència del professor Mariano Férnandez Enguita, “Més academia i menys aula. ¿És possible una altra docència a la Universitat?”.

Es tracta d'un programa formatiu dirigit al PDI de la Universitat de València amb el qual el Centre de Formació i Qualitat “Manuel Sanchis Guarner” tracta de fer efectiu el mandat del Manual per a l'Avaluació de l'Activitat Docent del Professorat (Programa DOCENTIA, 2015) i que té com a objectiu repensar l'ensenyament i caminar cap a la millora de la qualitat docent.
Les activitats formatives que ho componen són majoritàriament de curta durada (conferències o ponències) i de caràcter pràctic (tallers o seminaris). El pla està compost de cinc mòduls i es podrà completar en fins a quatre edicions.

Per a més informació:

http://www.uv.es/sfpie/formacio/PILD/index.html#p=1

Llista d'enllaços: