Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

L’ambientòleg Andreu Escrivà, en el cicle ‘Converses a l’Espai Ciència 2017’

  • 20 de març de 2017

Andreu Escrivà, ambientòleg, doctor en Biodiversitat i divulgador ambiental, participa al cicle de conferències ‘Converses a l’Espai Ciència’, el pròxim dijous 6 d’abril a les 19 hores, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València. Escrivà és autor del blog ‘Ciència i Política’, dedicat a l’actualitat ambiental valenciana, i autor del llibre ‘Encara no és tard: claus per a entendre i aturar el canvi climàtic’ (Bromera/PUV, 2017), guardonat amb el XXII Premi Europeu de Divulgació Científica ‘Estudi General’.

Andreu Escrivà.
 

Andreu Escrivà és doctor en Biodiversitat per la Universitat de València i actualment forma part del Comité d’Experts en Canvi Climàtic de la Comunitat Valenciana. A més, exerceix de divulgador ambiental i científic, amb el propòsit de sensibilitzar sobre la problemàtica del canvi climàtic.

L’objectiu d’aquestes conferències és fer una proposta per a difondre la investigació científica, que consisteix en un programa de radio sense ràdio i que té lloc a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València. Al cicle també participaran el professor d’investigació del CSIC Toni Granell (11 de maig) i la biològa Consuelo Guerri (8 de juny).

Toni Granell ha estudiat les bases bioquímiques de l’aroma i del sabor de la tomaca, i és membre del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) en l’Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes de València. Consuelo Guerri, per la seua banda, és doctora en biologia i bioquímica. Dirigeix el grup de Patologia Cel·lular i Molecular de l’Alcohol del Centre d’Investigació Príncep Felip (CIPF), i és especialista en la síndrome alcohòlica fetal.

Les Converses a l’Espai Ciència són un espai conduït per la periodista Reis Juan, i que compta amb el suport tècnic de Pepe Moreno. Totes les activitats previstes en el cicle es realitzen a les 19 hores. El cicle va arrancar el 2 de març amb Dolors Corella, catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat i experta en dieta mediterrània.

L’Espai Ciència és un programa d’activitats patrocinat per l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià i la Càtedra de Divulgació de la Ciència/Unitat de Cultura Científica de la Universitat de València, amb el suport del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC).

 

Més informació: http://ir.uv.es/RfSD2r4

Imatges: