Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians Logo del portal

Jornada tècnica de presentació de l'Atles Mental i Col.laboratiu dels Paisatges Valencians

  • 3 d’abril de 2019
Imatge de l'Atles Mental i Col.laboratiu amb la simbologia dels elements representats

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians en col·laboració amb el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat organitza la Jornada Tècnica de presentació de l'Atles Mental i Col·laboratiu dels Paisatges Valencians. Aquesta jornada tindrà lloc divendres 12 d'abril, en el Saló de Graus Enric Valor de la Facultat de Filologia de la UV.

La seua finalitat és presentar als representants públics, tècnics de l'administració autonòmica i local i al públic en general, tant la nova web de la Càtedra com “L'Atles Mental i Col·laboratiu dels Paisatges Valencians”. 

Aquesta eina de cartografia col·laborativa, és una de les grans línies de treball impulsades per la Càtedra amb el desig d'investigar la percepció que la ciutadania té dels paisatges que li envolten, amb el propòsit de construir amb els valencians i les valencianes un mecanisme per a la comprensió i gestió dels nostres paisatges.

A través d'aquesta cartografia online, desitgem possibilitar la participació del ciutadà perquè compartisca el seu coneixement i ens ajude a entendre quins són els seus paisatges de referència, els seus paisatges viscuts, aquells que considera més emblemàtics, i als quals major valor atribueix. Però també, que ens assenyale els impactes paisatgístics que reconeix i desitjaria eliminar, aquells llocs des d'on hi ha una magnífica visió del paisatge,les fites paisatgístiques i patrimonials que coneix o considera necessari destacar per la seua importància, bellesa, valor cultural, etc.; i finalment les rutes o itineraris paisatgístics que vol compartir.

Recordeu que és necessari inscriure's a través de: http://projeccio.uv.es

Entreguem certificat d'assistència.