Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians Logo del portal

Obert el termini per a participar en el Concurs de Fotografia del Paisatge Valencià (5a edició)

  • 6 de setembre de 2021
Fotografia de La Albufera al vespre

Volem aprofitar que hem tornat de vacances per a recordar-vos que segueix obert el termini per a participar en la 5a edició del Concurs de Fotografia del Paisatge de Valencià que organitzem des de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians – UV.

Participar és molt senzill, només heu de fer-nos arribar aquelles fotografies que millor recullen i reflectisquen les qualitats paisatgístiques (ecològiques, culturals, estètiques, històriques, simbòliques, patrimonials) del territori de la Comunitat Valenciana. Podeu enviar un màxim de 5 fotografies per persona, tant en color com en blanc i negre.

L'únic requisit per a guanyar un dels tres premis és ser estudiant o titulat de qualsevol de les universitats públiques valencianes; estudiant o titulat de les Escoles d'Art i Superior de Disseny de la Comunitat Valenciana (EASD d'Alcoi, EASD d'Alacant, EASD de Castelló, EASD d'Oriola i EASD de València). Estudiant o titulat d'FP de Grau Superior de Comunicació, Imatge i So; o dels cicles formatius de Grau Superior de Fotografia, Il·lustració i Animació.

Participa i fes-te amb un dels tres premis de 600€, 350 € o 250€ que hi ha enguany.

Accés a les bases