Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians Logo del portal

Seminari "Más de dos décadas del Convenio Europeo del Paisaje en España"

  • 18 de novembre de 2021
Imatge del díptic de difusió. Amb el títol del seminario y un breu resum

Aquest 2021 es compleixen 21 anys de la Convenció Europea del Paisatge. Un tractat que ha suposat un profund canvi en la manera d'entendre i gestionar els nostres paisatges, i que ha propiciat la implementació de polítiques i instruments jurídic-tècnics en matèria de paisatge. Gràcies al Conveni, el paisatge ha passat a ser present en les nostres vides. A ser considerat un valor de tot territori i una oportunitat per al desenvolupament de les comunitats i la seua qualitat de vida.

És per això que, des de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, hem organitzat el Seminari “Más de dos décadas del Convenio Europeo del Paisaje. Logros y retos futuros”. El seu objectiu, conéixer i compartir com s'han anat materialitzant en les diferents regions d'Espanya els principis i valors del Conveni Europeu del Paisatge, els assoliments, les febleses i sobretot els reptes de futur.

El seminari tindrà lloc els dies 1 i 2 de desembre. L'assistència és gratuïta. El nombre de places és limitat per la qual cosa és recomanable inscriure's. Recordar-vos que també es retransmetrà en línia. 

Accés al programa

Inscripcions: Podeu inscriure-us enviant un correu a unitatsuport@uv.es, indicant els dies que assistireu i si serà en modalitat presencial o en línia.