Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Col·laboració entre els Centres d'Idiomes de la UMH i UV

  • 5 de març de 2024

El dimarts 5 de març, es va dur a terme una reunió de treball entre el Centro de Idiomas de la Universitat Miguel Hernández d'Elx (UMH) i el Centre d'Idiomes de la Universitat de València. Aquesta trobada va tenir lloc en les instal·lacions del Centre d'Idiomes de la UV.

La taula de diàleg va estar formada per Tonia Salines, una figura destacada en l'àmbit de la gestió educativa, qui actualment ostenta el càrrec de directora de la Fundació UMH. Al seu costat, va ser present Ana Esclapez, directora del Centre d'Idiomes de la UMH, la trajectòria de la qual en la direcció de centres educatius ha estat àmpliament reconeguda. Per part del Centre d'Idiomes de la UV, van assistir dues figures clau: Pedro Morillo, director del centre, i Daniel Adell, director de comunicació. Tots dos van aportar la seua vasta experiència i perspectiva per a enriquir el debat sobre la gestió educativa en el context de l'ensenyament d'idiomes.

L'objectiu central d'aquesta reunió va ser explorar vies de col·laboració en el camp de la direcció i gestió de centres educatius. En un món cada vegada més interconnectat i exigent, les institucions educatives enfronten desafiaments complexos que requereixen solucions innovadores i col·laboratives.

Durant la sessió, es van discutir temes crucials com l'optimització de recursos, la implementació de tecnologies educatives, la millora de processos administratius i la promoció de bones pràctiques en la direcció de centres d'idiomes. Es van identificar àrees d'oportunitat i es van traçar estratègies concretes per a abordar els desafiaments comuns que enfronten totes dues institucions.

Com a resultat d'aquesta fructífera reunió, es va acordar establir una col·laboració que permetrà enfortir la gestió educativa en els respectius centres, comprometent-se a compartir coneixements, recursos i experiències, amb la finalitat de millorar la qualitat dels serveis oferts a estudiants, professors i personal administratiu.

Aquesta aliança representa una fita important en el camí cap a l'excel·lència educativa i reflecteix el compromís de totes dues universitats amb la millora contínua i la innovació en la gestió dels centres d'idiomes. A més, estableix les bases per a una col·laboració duradora i mútuament beneficiosa, que impactarà positivament en la formació de les futures generacions d'estudiants.