Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

Comencen les classes del curs “English for internacional Trade” (IVACE)

  • 5 de juny de 2023
Curs “English for internacional Trade” (IVACE)

Inici del curs 1 de juny de 2023

El Centre d'Idiomes de la Universitat de València anuncia l'inici del curs "English for International Trade" en col·laboració amb l'IVACE.

El Centre d'Idiomes de la Universitat de València es complau a anunciar la posada en marxa del curs "English for International Trade" en col·laboració amb l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). Aquest curs especialitzat està pensat per a professionals i estudiants interessats en l'àmbit del comerç internacional i es durà a terme al Centre d'Idiomes durant el mes de juny.

"English for International Trade" és un programa acadèmic complet que té com a objectiu principal millorar les habilitats de comunicació en anglès dels participants, amb un enfocament específic en situacions i contextos relacionats amb el comerç internacional. El curs està dissenyat per proporcionar als estudiants les eines lingüístiques necessàries per a desenvolupar-se eficaçment en entorns empresarials internacionals. Els alumnat d'aquest curs està compost per les afortunades persones receptores de les beques “E+E, Exportació i Ocupació 2022” de l'IVACE, adreçades a empleats d'empreses i entitats de la Comunitat Valenciana de personal, amb formació tècnica en cicles formatius de grau superior o mitjà, per a que puguen millorar la seua qualificació en comerç exterior mitjançant la formació i especialització professional.

El curs constarà de 14 sessions de 2 hores cadascuna que es duran a terme en format de transmissió en directe (streaming), i 3 sessions de 4 hores en format presencial a les instal·lacions del Centre d'Idiomes UV. Les sessions de streaming permetran als participants accedir al contingut del curs des de qualsevol ubicació, proporcionant flexibilitat i comoditat en l'aprenentatge. D'altra banda, les sessions presencials al Centre d'Idiomes UV oferiran l'oportunitat d'interactuar directament amb els professors i altres estudiants, fomentant la pràctica oral i la retroalimentació en temps real.

Les sessions es centraran en el desenvolupament de les habilitats de lectura, escriptura, escriptura, comprensió auditiva i expressió oral específiques per al comerç internacional. A més, es realitzaran activitats pràctiques i estudis de casos per garantir que els participants adquirisquen les competències necessàries per a comunicar-se eficaçment en l'entorn empresarial global.

En un món cada vegada més globalitzat, el domini de l'anglès i les habilitats relacionades amb el comerç internacional són fonamentals per a l'èxit professional. Aquest curs proporcionarà als participants les eines necessàries per a comunicar-se de manera efectiva i obrir noves oportunitats laborals en l'àmbit internacional.

El Centre d'Idiomes de la Universitat de València s'enorgulleix d'oferir programes educatius de qualitat que s'adapten a les necessitats dels estudiants i professionals. El curs "English for International Trade" és una mostra més del compromís de la universitat amb l'excel·lència acadèmica i el desenvolupament professional dels seus participants.