Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

El Centre d'Idiomes de la Universitat de València, reconegut per l'Institut Cervantes per a l'obtenció del certificat CCSE.

  • 4 de març de 2024

En un important anunci, el Centre d'Idiomes de la Universitat de València ha estat oficialment nomenat per l'Institut Cervantes com a centre autoritzat per a la realització del Certificat de Coneixements Constitucionals i Socioculturals d'Espanya (CCSE). Aquesta designació representa una fita significativa, ja que permet als interessats a obtenir la nacionalitat espanyola accedir a aquesta important certificació directament des de la nostra institució.

El Certificat CCSE és una prova d'examen desenvolupada per l'Institut Cervantes que avalua el coneixement de la Constitució espanyola i de la realitat social i cultural del país. Dirigida a persones de totes les nacionalitats majors de setze anys que desitgen aconseguir la nacionalitat espanyola i que compten amb capacitat legal per a obrar, aquesta prova consta de 25 preguntes de selecció múltiple o verdader/fals, distribuïdes en cinc tasques. Els temes abordats inclouen el coneixement del govern, legislació i participació ciutadana a Espanya, així com aspectes relacionats amb la cultura, història i societat espanyola.

Els examens per a obtener el certificat es realitza l’últim dijous de cada mes, en dos franjes horaries, la primera a les 18h y la segona, a les 20h.

Les pròximes dates son:

  • 25/04
  • 30/05
  • 27/06
  • 25/07

És crucial destacar que, amb aquest recent reconeixement per part de l'Institut Cervantes, el Centre d'Idiomes de la Universitat de València es converteix en un punt de referència per a aquells que busquen obtenir la nacionalitat espanyola i desitgen dur a terme la prova CCSE. Els interessats ara tenen l'oportunitat de preparar-se i presentar l'examen en el nostre centre, brindant-los un accés més pròxim i convenient a aquest important pas en el seu procés d'adquisició de la nacionalitat espanyola.

Aquest nou servei ofert, reforça el seu compromís amb la societat i la seua contribució al procés d'integració d'aquells que desitgen establir-se a Espanya. La capacitat de presentar la prova CCSE en el nostre centre brinda als sol·licitants l'avantatge de comptar amb instal·lacions acadèmiques de qualitat, així com amb el suport de professionals experts en l'ensenyament de l'idioma i la cultura espanyols.

A més, la designació del Centre d'Idiomes com a centre autoritzat per al CCSE subratlla la reputació i el prestigi de la nostra institució en l'àmbit educatiu i lingüístic. Amb gairebé vint-i-cinc anys d'experiència en l'ensenyament d'idiomes i una sòlida trajectòria en la preparació d'exàmens de certificació, el Centre d'Idiomes s'ha consolidat com un referent en la formació lingüística i cultural.

Per a aquells que desitgen inscriure's en la prova CCSE en el Centre d'Idiomes de la Universitat de València, s'ofereix un programa integral de preparació que inclou materials d'estudi, classes pràctiques i simulacres d'exàmens. El nostre equip de professors altament qualificats està compromés a proporcionar als estudiants les eines i el suport necessari per a aconseguir l'èxit en el seu examen.

El reconeixement del CdI com a centre autoritzat per a la realització del Certificat CCSE representa una oportunitat valuosíssima per a aquells que aspiren a obtenir la nacionalitat espanyola, amb la possibilitat de presentar-se a la prova en les nostres instal·lacions, el nostre centre s'enorgulleix de contribuir al procés d'integració d'individus de diverses nacionalitats en la societat espanyola, des d'on poden beneficiar-se d'una experiència educativa pròxima i de qualitat.