Logo de la Universitat de València Logo Centre d'Idiomes UV Logo del portal

OBERTA LA PREMATRÍCULA EN ELS CURSOS D'IDIOMES ALS CAMPUS

  • 13 de maig de 2024

Els treballadors i els estudiants de la universitat podran reservar la seua plaça fins al 15 de juliol.

L'alta taxa d'assistència als nostres cursos als campus es deu principalment a la comoditat que oferim en permetre als estudiants estudiar un idioma en el seu propi campus. Aquesta proximitat facilita l'assistència i optimitza el temps dels participants. A més, la nostra oferta s'adapta a la demanda real de cada campus, assegurant així una experiència d'aprenentatge òptima per a tots.

La reserva de plaça és un sistema implementat per a garantir la participació en els nostres cursos. La preinscripció està oberta fins al 15 de juliol, a 0 €. Posteriorment, la matrícula comença a partir del 15 de juliol. Aquest sistema assegura que aquells interessats a fer algun curs puguen fer-lo sense preocupacions de falta de plaça.

És important destacar que els nostres cursos de valencià i anglès estan dissenyats no sols per al domini de l'idioma, sinó també per a preparar als estudiants per a obtenir els certificats oficials de cada idioma. Aquests certificats són reconeguts internacionalment i són una eina inavaluable per al progrés acadèmic i professional dels nostres participants.

La prematrícula està dirigida tant a estudiants de la UV com al personal docent i administratiu (PDI/PAS/PI):

  • Cursos per a Estudiants UV:

Aquests cursos estan específicament dissenyats per als estudiants de la Universitat de València (UV). S'ajusten al calendari acadèmic i a les demandes estudiantils, oferint flexibilitat en els horaris perquè els alumnes puguen assistir a les classes sense interferir amb els seus compromisos acadèmics.

Campus Blasco Ibañez

Campus Burjassot-Paterna

Campus Tarongers

  • Cursos "Lloc de Treball" (PDI/PAS/PI):
    D'altra banda, els cursos "Lloc de Treball" estan dirigits al personal docent i administratiu de la UV. Aquests cursos estan dissenyats tenint en compte els horaris laborals dels participants, amb la majoria de les hores lectives programades dins de la jornada laboral. Això permet als empleats de la universitat millorar les seues habilitats lingüístiques sense afectar significativament el seu treball diari.

Campus Blasco Ibañez

Campus Burjassot-Paterna

Campus Tarongers