Alumni UVGeneral FoundationUniversity of Valencia Logo del portal

Carnet UV

  • El carnet es de color blau i es igual que el de la resta de membres de la comunitat universitària, PDI, PAS i estudiants.
  • L´Alumni podrà recollir el seu carnet personalment o esperar que la Universitat l´envie al domicili.

*Si vols recollir el teu carnet acudeix a qualsevol oficina universitària del Banc Santander amb el DNI abans de l´últim divendres del mes en curs una vegada feta la sol·licitud del carnet en l´oficina Alumni, en el següent horari:

  Habitual

Excepcional (19/01/2022 a 11/02/2022)

Juliol i Agost
Campus Blasco Ibañez

Dimarts i Dijous

09:00h a 10:30h
15:30 a 17:00h

Dimarts i Dijous

09:00h a 10:30h

Pendent de concretar
Campus Tarongers

Dimarts i Dijous

09:00h a 10:30h

 

Dimarts i Dijous

09:00h a 10:30h

Pendent de concretar
Poble Burjassot

Dimarts i Dijous

09:00h a 14:00h

 

Dimarts i Dijous
09:00h a 14:00h
Pendent de concretar

Si no l´has recollit, l´últim divendres del mes les dades quedaran bloquejades i s´enviaràn al banc. En aquest cas hauràs d´esperar que la UV te l´envie per correu ordinari.

* Si vols esperar que la Universitat te l´envie al domicili, el rebràs uns 10 díes aproximadament després de que es realitze l’enviament al banc de les dades l’últim divendres de cada mes.

  • El període de validesa del plàstic del carnet és de 6 anys, encara que la quota caldrà renovar-la anualment. En cas contrari, es donarà el carnet de baixa.
  • Cal que comuniques a l´oficina Alumni UV la pèrdua o el robatori del carnet perquè el donem de baixa i n’expedim un altre.

El carnet de la Universitat de València t´identificarà com a membre del col·lectiu i et permetrà l´accés a molts serveis de la Universitat com per exemple les biblioteques. Ara en un parell de dies el pots tindre a la butxaca i també el pots portar al mòbil, amb la nova aplicació de la Universitat (https://uvapp.uv.es/).