Gestió Electrònica UVUniversitat de València Logo del portal

L'únic requisit necessari és disposar d'un certificat digital vàlid i reconegut instal·lat en el navegador o en el vostre lector compatible amb el sistema, o bé disposar d'un certificat de ciutadà/ciutadana o personal funcionari en la plataforma de signatura en el núvol de l'ACCV de la Generalitat.
El certificat triat en ingressar en l'aplicació serà l'utilitzat en les operacions de signatura.

Captura online signature

Sol·licitar l'alta com a signant

Passos necessaris per a realitzar la sol·licitud al CAU: 

1. Obriu un navegador (Google Chrome, Mozilla Firefox o Microsoft Edge). Accediu a aquesta adreça: https://solicitudes.uv.es/sol/mason/selfservice/uv/solicitud_catalogo_aplicac ions.html. Us demanarà les credencials per a accedir a l'aplicació. Autentiqueu-vos.
2. Seleccioneu categoria, aplicació i procediment. Cal seleccionar la categoria d'Administració electrònica, en la secció d'aplicacions la 13 - Tramitem, i com a procediment Portasignatures.
3. Empleneu el camp Descripció i premeu Crear.
4. L'equip del CAU de la Universitat atendrà la vostra petició. Quan el Servei d'Atenció a l'Usuari de la UV us haja donat d'alta, us ho comunicarà responent al tiquet que vau crear. Quan accediu a TRAMITEM, haureu de veure tres elements en el menú del portasignatures: safata (per a accedir a la safata de documents), configuració (per a configurar la vostra signatura) i delegació (delegar la vostra signatura).
5. Recordeu que si us han de passar a la signatura heu d'estar d'alta com a signants. És important que estigueu prèviament donats i donades d'alta com a signants perquè us puguen passar a la signatura documents. Una vegada d'alta, haureu de configurar la vostra signatura i rebreu documents per a signar i podrreu pujar-vos documents vosaltres mateixos.