Gestió Electrònica UVUniversitat de València Logo del portal

En accedir aL portaSignatures UV, l'accés és directe a la safata de signatura de documents pendents per a agilitar-ne la signatura.

Captura de Safata en el portafirmesPer a maximitzar les opcions mostrades en la pàgina existeix una icona selectora de safates de documents. Aquesta icona us permet mostrar o ocultar les diferents safates de documents disponibles. Per a mostrar aquestes safates i seleccionar una de la vostra elecció, premeu la icona que es mostra a l'esquerra del nom de la safata de documents activa que es mostra en la pàgina.
El programa mostra, a la part esquerra, les diferents safates de documents disponibles i us permet seleccionar-ne una, remarcant quina és la safata activa.

Seleccioneu la safata del vostre interès, per exemple, “Documents finalitzats”. El programa oculta la relació de safates i mostra el contingut de la safata seleccionada en pantalla. Repetiu aquesta acció cada vegada que vulgueu canviar de safata.
​Després del procés d'identificació d'usuari, es mostra una safata de documents per defecte que, per ser la de major utilització, és la de documents pendents (de signatura o rebuig). En tot moment podeu saber la safata de documents que esteu visualitzant ja que el nom es visualitza en la capçalera. 

Utilitats

En la part superior de la safata disposeu d'una sèrie d'elements funcionals que us permeten gestionar els documents de la safata seleccionada de manera àgil. Aquestes funcionalitats inclouen les següents accions:

  • Definir el nombre de documents mostrats en cada pàgina. 
  • Seleccionar els documents (selecció múltiple) visibles en la pàgina actual (per a la signatura/rebuig).
  • Seleccionar tots els documents (selecció múltiple) de totes les pàgines (per a la signatura/rebuig). 
  • Visualitzar el número d'ordre dels documents mostrats i el total de documents. 
  • Navegar per les diferents pàgines (primer, anterior, següent, últim). 
  • Filtrar els documents mostrats introduint-hi un patró de text. 

La zona principal de la safata es dedica a mostrar una relació dels documents que hi inclou. Depenent de la safata seleccionada es disposarà de més o menys informació i tindreu accés a unes certes funcionalitats.