Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Pensament Filosòfic Contemporani Logo del portal

Objectius del Màster

  • Aprofundir en el coneixement dels principals problemes i debats contemporanis en els diferents àmbits de la Filosofia.
  • Desenvolupar la capacitat de reflexió crítica sobre el present i els seus problemes sobre la base de recursos conceptuals proporcionats històricament per la Filosofia.
  • Aprofundir en el coneixement de la Modernitat i les seves arrels en la història del pensament.
  • Incrementar la comprensió de les relacions i conflictes entre diferents àmbits de la cultura i el pensament: filosofia, ciència, dret, religió, política, art.
  • Millorar la capacitat d'explorar els problemes filosòfics involucrats en àmbits no estrictament filosòfics de la cultura.
  • Desenvolupar la capacitat per a identificar formes diverses d'argumentació, així com les destreses retòriques i lògiques pròpies.
Sortides Professionals

El Màster en Pensament Filosòfic Contemporani permet l'accés al Tercer Cicle dels estudis de Filosofia. D'altra banda, millora les expectatives de promoció professional en àmbits no filosòfics, com la gestió cultural, la gestió editorial, el periodisme, la comunicació, la crítica cultural i l'assessoria intel·lectual. Enriqueix també la formació d'estudiants la projecció professional està relacionada amb la investigació, especialment en ciències humanes i ciències socials. Millora així mateix la formació per a l'accés a l'ensenyament de la Filosofia i matèries afins a diferents nivells.