UVculturaLa Nau GranUniversitat de València Logo del portal

Al peu de la lletra. Taller de valencià, llengua i literatura. Activitat gratuïta.

  • 31 d’agost de 2021
Image de la noticia

Aquest curs acadèmic, La Nau Gran i el Servei de Cultura Universitària aposten per millorar els coneixements de valencià del seu alumnat amb l’oferta d’un taller de llengua i literatura gratuït. Així, es vol contribuir a facilitar la integració en la Universitat de totes aquelles persones que en el seu dia no van poder estudiar en valencià i ara tenen dificultats per escriure’l i llegir-lo.

La Universitat de València és una institució que  reconeix el valencià com a llengua pròpia en els seus Estatuts i estableix que un dels seus objectius és aconseguir el seu ús normalitzat, és a dir, el desenvolupament normalitzat de totes les seues funcions sociolingüístiques com a llengua de cultura moderna.

En eixa línia, vos oferim el taller gratuït de 40 hores que es titula: “Al peu de la lletra. Taller de valencià, llengua i literatura.”, impartit pel professor Josep Lluís Teodoro.

Tota la informació del curs està en la fitxa de difusió:

Al peu de la lletra. Taller de valencià, llengua i literatura.

La inscripció començarà el dilluns 13 de setembre a les 9:00 hores. Les places són limitades.

INSCRIPCIÓ

 

En el segon quadrimestre s’oferirà un taller sobre drets lingüístics impartit per la Càtedra de Drets Lingüístics de la Universitat de València.