UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

L’OPAL organitza la dotzena edició del Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València

  • 10 de novembre de 2017
Image de la noticia

Més de vuitanta empreses i institucions diferents de vint-i-nou sectors econòmics es van donar cita entre el 24 i el 26 d’octubre a la Universitat de València, en la dotzena edició del Fòrum d’Ocupació. Va començar a la Facultat de Dret, va passar pel Campus de Burjassot-Paterna i va acabar al campus de Blasco Ibáñez la vesprada del dijous 26 d’octubre.

A més de les empreses participants als pavellons, el Fòrum va tenir prop de seixanta activitats entre xarrades, presentacions d’empreses i taules redones.

La Facultat de Dret va ser el primer escenari del Fòrum, amb quaranta-quatre pavellons i divuit xarrades. A més, s’hi va fer l’acte inaugural, que va presidir el rector, Esteban Morcillo

El dia 25 d’octubre es va traslladar el Fòrum al campus de Burjassot-Paterna, a la Facultat de Farmàcia, on es van reunir vint-i-set empreses i hi va haver quinze xarrades.

Enguany, per primera vegada, a part de les xarrades a la Facultat de Farmàcia per a acostar el Fòrum als estudiants i als titulats de la Universitat, va haver-n’hi a la Facultat de Matemàtiques i a la Facultat de Física

El 26 d’octubre es va fer el Fòrum al campus de Burjassot Paterna i al de Blasco Ibáñez. Al Campus de Burjassot Paterna es va fer a l’Escoa Tècnica Superior d’Enginyers (ETSE). Hi van participar trenta-vuit empreses, principalment del camp de la informàtica, les telecomunicacions, l’electrònica i la química.

El Fòrum va acabar al campus de Blasco Ibáñez, a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, amb set xarrades que es van fer al matí.

A la vesprada es va prendre un cafè en aquesta seu amb catorze professionals i responsables de selecció de personal d’empreses del sector de l’educació.

Amb la finalitat de promoure la participació en les activitats del Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València, l’OPAL va sortejar una tauleta Samsung Galaxy entre els assistents. El sorteig es va fer l’últim dia a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.