UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Ampliades les places a la mentoria per a la inserció professional amb la quarta convocatòria del programa Shadowing de la Universitat de València

  • Fundació General UV
  • 27 de març de 2024
Acte de cloenda de la segona edició de Shadowing. Foto d'arxiu
Acte de cloenda de la segona edició de Shadowing. Foto d'arxiu

El Programa Shadowing de mentorització per a la millora de l’ocupabilitat de l’estudiantat de la Universitat de València ha ampliat les places reobrint el termini d'inscripció fins al pròxim 22 d'abril inclòs per a participar en la quarta edició d’aquesta convocatòria.

Shadowing és una iniciativa del Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, a través del servei UVocupació, amb el suport de Banco Santander, que té com a objectiu que, professionals en actiu amb reconeguda experiència, de manera voluntària i altruista, orienten, guien i aconsellen l’estudiantat a través de la mentoria en la seua inserció professional i el desenvolupament de la seua carrera.

El programa ofereix als participants un assessorament personalitzat sobre diversos temes, a través de la transferència d'experiències, coneixements i vivències generades pels mentors i les mentores.

Adreçat a estudiantat matriculat en l’últim curs de grau o en un postgrau oficial de la Universitat de València, es realitzaran un mínim de 2 sessions de mentoria entre els mesos de maig i setembre, amb la possibilitat d’ampliar-les segons les necessitats individuals de cada participant -sempre dins de la disponibilitat del mentor o mentora, i dins del període establit. Les sessions podran ser presencials i/o en línia.

Les persones interessades a participar hauran d'estar inscrites abans de la presentació de la sol·licitud en el portal d’Uvocupació, a través de l'apartat “accés a estudiants”, mitjançant el següent enllaç: uvocupacio.uv.es/GestionOpal/AreaEmpleo/Index.asp

El termini de presentació de les sol·licituds ha estat ampliat donada l'alta demanda d'aquest programa fins al pròxim 22 d'abril. La inscripció definitiva es farà a través de l'aplicatiu de beques del Santander, mitjançant aquest enllaç: ir.uv.es/shadowing.

La informació adicional sobre el programa es pot consultar al web de Shadowing.

Llista d'enllaços: