UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

  • Globus

L'Informe 2016 Infoempleo-Adecco “Xarxes socials i mercat de treball”

  • 13 de desembre de 2017

Adecco i Infoempleo presenta un nou informe sobre xarxes socials i mercat de treball.

L'Informe 2016 Infoempleo - Adecco “Xarxes socials i mercat de treball”, es tracta d´una recerca centrada en l´impacte dels mitjans socials com a eina d´intermediació laboral entre els professionals de recursos humans i els candidats que cerquen ocupació. Per això, es va realitzar una enquesta en línia a 9.532 candidats i a 295 professionals de RH. Els resultats mostren que 4 de cada 5 persones cerquen ocupació a través de les xarxes socials i que 8 de cada 10 reclutadores les usen per a publicar ofertes d´ocupació. LinkedIn i Facebook són les més rellevants. No obstant això, i malgrat la importància de les XS en el mercat laboral, en aquest informe es conclou que els candidats no solen emprar correctament les XS per a la cerca d'ocupació.

 

Per a més informació: https://www.uv.es/opalweb/BORO_PDF/Informe-2017-Empleo-y-Redes-Infoempleo-Adecco-2.pdf

 

*Les notícies que es publiquen en el web de l'OPAL tenen únicament caràcter informatiu. Les condicions, els requeriments i els terminis de presentació són els que figuren en les bases establertes i publicades per l’entitat convocant. L'OPAL no es fa responsable dels canvis o errors que hi puga haver.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies