UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

XII Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València

  • 6 de setembre de 2017
Image de la noticia

L’OPAL està organitzant XII Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València, que es realitzarà els dies 24, 25 i 26 d’octubre de 2017 en els tres campus de la Universitat de València, segons la programació i localització següents:

24 D’OCTUBRE:

Facultat de Dret (fòrum dirigit a les àrees d’Economia, Socials i Jurídiques). Aquesta facultat està situada al campus dels Tarongers.

En aquest centre hi haurà estands i activitats programades (xarrades,

taules redones, tallers, etc.).

25 D’OCTUBRE:

Facultat de Farmàcia (fòrum dirigit a l’àrea de Ciències Bàsiques). Aquesta facultat està situada al campus de Burjassot-Paterna.

En aquest centre hi haurà estands i activitats programades (xarrades, taules redones, tallers, etc.).

26 D’OCTUBRE:

Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (fòrum dirigit a l’àrea d’Educació per a qualsevol titulació universitària). Aquesta facultat està situada al campus de Blasco Ibáñez.

En aquest centre hi haurà només activitats programades (xarrades, taules

redones i tallers).

Escola Tècnica Superior d’Enginyeria - ETSE (dirigit a l’àrea d’Enginyeries).

En aquest centre hi haurà estands i activitats programades (xarrades, taules redones, tallers, etc.). Aquesta facultat està situada al campus de Burjassot-Paterna.

L’assistència per als estudiants i titulats de la Universitat de València així com per al públic en general és lliure i gratuïta, no cal cap tipus d’inscripció.

A la Facultat de Farmàcia queden places disponibles per a estands d’empreses i entitats. En la resta de seus estan cobertes totes les places. Les empreses i entitats interessades a participar en aquesta seu poden posar-se en contacte amb el correu electrònic silvia.collado@uv.es i en el número de telèfon 96.162.59.09 /01/02

Més informació: http://www.fundaciouv.es/forumocupacio/