UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

L’OPAL prepara el XII Fòrum d´Ocupació de la Universitat de València

  • 31 d’agost de 2017
Image de la noticia

Un any més, l'OPAL prepara aquest esdeveniment que consisteix en diverses jornades on es donen cita empreses que desitgen incorporar estudiants i titulats/ades universitaris/àries a les seues organitzacions. El Fòrum d'Ocupació de la Universitat de València se celebrarà del 24 al 26 d'octubre.

L'OPAL organitza aquest esdeveniment anual (enguany és la 7a edició) amb la finalitat d'impulsar la inserció laboral dels estudiants i titulats/ades universitaris/àries. Al llarg de 3 jornades i situat en diversos emplaçaments, aquest fòrum itinerant permet als demandants d'ocupació crear una xarxa de contactes professionals a través de les empreses i entitats assistents, obtenir informació sobre el mercat laboral i participar en processos de selecció o tallers formatius.

Per a les empreses i entitats col·laboradores, el Fòrum d'Ocupació suposa una oportunitat per a donar a conèixer la seua organització i vincular-la a una institució com la Universitat de València, la comunitat educativa més gran de la Comunitat Valenciana. En conseqüència, entren en contacte amb futurs professionals que poden incorporar posteriorment.

 

Per a més informació:

- Fòrums d'ocupació 

 

 *Les notícies que es publiquen  en el web de l’OPAL tenen únicament caràcter informatiu. Les condicions, els requeriments i els terminis de presentació seran els que figuren en les bases establertes i publicades per l’entitat convocant. L’OPAL no es fa responsable dels canvis o errors que hi puga haver.