UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Titulacions més demandades en 2016

  • 7 de juny de 2017
Image de la noticia

L’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) de la Universitat de València ha publicat els resultats d´una anàlisi en què s´assenyala que les titulacions afins a les àrees d´Economia i Enginyeria han estat les més demandades en la borsa de treball del OPAL durant el 2016.

L’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) ha analitzat les ofertes d´ocupació publicades en la seua agència de col·locació durant l’any 2016. Es conclou que les titulacions afins a les àrees d´Economia i Enginyeria hi apareixen com les més demandades en la borsa de treball de l’OPAL. Els resultats indiquen que el 38,5% requeria experiència prèvia i el 60,9%, coneixements d´anglès. A més de facilitar la incorporació dels titulats i titulades de la Universitat de València al món laboral, l’OPAL té per objecte millorar les estratègies formatives de les egressades i els egressats, potenciar les seues competències relacionades amb la inserció professional, conèixer la situació del mercat laboral i potenciar la inserció laboral de qualitat entre els titulats universitaris, així com la cooperació entre els mons acadèmic i empresarial. Cal destacar, en relació amb les activitats realitzades durant el 2016, l´organització del Fòrum d´Ocupació de la Universitat de València, esdeveniment que permet posar en contacte ocupadors i universitaris. També el 2016 es va engegar el projecte “Talent i Capacitat”, que té com a objectiu millorar la inserció laboral de persones universitàries amb diversitat funcional.

Per a més informació: hhttp://www.fundaciouv.es/opal/index.asp?pagina=720&noticia=16653&idioma=val

*Les notícies que es publiquen  al web de l’OPAL tenen únicament caràcter informatiu. Les condicions, els requeriments i els terminis de presentació seran els que figuren a les bases establertes i publicades per l’entitat convocant. L’OPAL no es fa responsable dels canvis o errors que hi puga haver