UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

LABORA i el SEPE adapten alguns dels seus serveis a la situació derivada de la COVID-19

  • Fundació General UV
  • 19 de maig de 2020
LABORA i el SEPE adapten alguns dels seus serveis
LABORA i el SEPE adapten alguns dels seus serveis

Les oficines de Labora i del SEPE s’han adaptat a la situació d’estat d’alarma i ofereixen de manera online els serveis que es realitzaven presencialment de manera obligatòria.

Aquestes són algunes de les novetats que han incorporat per a adaptar-se a aquesta nova situació i oferir aquests serveis presencials de manera online:

  • En Labora, la inscripció per primera vegada com a persona desocupada ara es pot realitzar de manera online. Tan sols has d’anar a a l’apartat de ‘Punt Labora’ i entrar en ‘Primera inscripció’. Per a verificar la identitat de la persona t’enviaran un codi per SMS al mòbil.
  • Si no és la primera vegada que t’inscrius has de ‘Reactivar’ la teua demanda d’ocupació. Per a això només necessites tindre el teu pin de autoservef del teu últim darde o bé la signatura digital. Una vegada estigues registrat/da en Labora podràs realitzar la formació per a l’ocupació dirigida a persones desocupades. Si et corresponguera un subsidi o prestació, ja podries iniciar els tràmits necessaris des del SEPE:
  • En el SEPE era obligatori anar personalment a tramitar les prestacions o subsidi. Ara pots realitzar aquest tràmit de manera online. El tràmit variarà si tens o no signatura digital. Pots informar-te en el següent enllaç.

Si vols informar-te sobre més tràmits que pots realitzar online pots consultar aquest manual que Labora posa a la teua disposició.