UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Nou vídeo tutorial d’UVocupació amb consells per a crear una carta de presentació

  • UVocupació
  • 21 de maig de 2020
 

El Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius ha publicat, a través del servei d’ocupació de la Universitat de València, el tercer dels vídeo tutorials relacionats amb la inserció laboral i, en aquest cas, amb la creació d’una carta de presentació.

Realitzat per UVocupació, inscrit en la Fundació General de la Universitat de València, amb la col·laboració del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE UV), aquest tutorial explica les principals parts que ha de tindre una carta de presentació i per a què serveix. A més, s’ha convertit en una eina més útil si cap per a adaptar els serveis que ofereix UVocupació a les circumstàncies de crisi sanitària actuals.

El principal objectiu d’aquest programa de vídeos tutorials és posar a la disposició dels usuaris i usuàries un material formatiu de suport mitjançant xicotetes píndoles de coneixement per a la millora de la seua ocupabilitat.

Amb l’edició d’aquests vídeos animats s’aconsegueix, a més, actualitzar un material que, de manera breu i senzilla, resulte atractiu per a l’estudiantat i les persones titulades, i que estiga adaptat als canvis que l’era digital té sobre la cerca d’ocupació.

Accés al vídeo, en el canal Youtube d’UVocupació.