UVCulturaUV Logo del portal

L'Aula de Gastronomia es crea amb l'objectiu d'oferir activitats formatives en cultura gastronòmica i de contribuir a la difusió del coneixement de la gastronomia. La programació de l'Aula pretén mostrar el fenomen gastronòmic des de molt diverses òptiques a fi de promoure’n un coneixement més global i posar de manifest la seua relació tant amb les ciències experimentals i tecnològiques, com amb les socials i humanístiques. En aquest sentit, es programaran activitats que abordaran diferents temàtiques, com ara les matèries primeres, el valor nutricional, les tècniques culinàries, la sostenibilitat, l’evolució històrica, els aspectes econòmics, socials i culturals de la gastronomia, tot amb la finalitat d'oferir un ampli ventall de possibilitats que permeta connectar diferents perfils al voltant de l'univers gastronòmic. Per al desenvolupament de la programació tindrem professionals de la gastronomia i de sectors que hi estan relacionats, representants de les institucions, professorat i estudiants. A més, es realitzaran activitats conjuntes amb altres aules de cultura.