Logo de la Universdad de Valencia Logo Facultad de Derecho Logo del portal

Marc Forcadell, estudiant del Grau en Dret, premi Izquierdo Besante al millor expedient de primer curs

  • 4 marzo de 2024
Image de la noticia

La Universitat i la Fundació Carmen Izquierdo Besante han lliurat els premis que concedeixen anualment a l’estudiantat que ha obtingut el millor expedient acadèmic en cadascuna de les branques del coneixement després del primer curs de grau.

Aquests premis distingeixen els millors expedients acadèmics del primers curs de grau per àrees de coneixement. En aquesta edició, en l'àrea de Ciències Socials i Jurídiques participaven 4.259 estudiants.

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, ha volgut donar l’enhorabona al quatre estudiants premiats i als seus familiars i els ha encoratjat a continuar en la senda del treball i l’esforç, la quals els revertirà en èxits en el futur. Per la seua part, el secretari de la fundació, Javier Pastor, també ha donat l’enhorabona a l’estudiantat. A més, ha remarcat que aquest premi és una xicoteta empenta per a que continuen amb el seu treball excel·lent. Marc ha estat acompanyat per la vicedegana de Coordinació Acadèmica, Relacions Institucionals i Comunicació de la Facultat de Dret, Rosario Serra.