Logo de la Universdad de Valencia Logo Facultad de Derecho Logo del portal

.
.
.

29 de juny Acte de Graduació ADE-DRET

  • 28 junio de 2018
Image de la noticia

La Facultat de Dret i la Facultat d'Economia celebren l'Acte de Graduació de la doble titulació en Administració i direcció d'empreses i Dret de la promoció 2013 - 2018.'
Els estudiants del Doble Grau en ADE i Dret, es graduaran el pròxim dia 29 de juny a les 18:30h, en el Saló d'Actes de la Ciutat de la Justícia de València.
En la cerimònia, la taula presidencial estarà composta per la Rectora de la Universitat de València, María Vicenta Mestre; el Conseller d'Hisenda i Model Econòmic,  la Consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo; la Presidenta del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, Pilar de l'Oliva; la primera tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de València, Sandra Gómez; el Degà de la Facultat de Dret, Fco. Javier Palao; el Degà de la Facultat d’Economia, José Manuel Pastor; i els padrins de la promoció, els professors Francisco Magraner i Joaquín Camps.
També els estudiants tindran la seua representació, mitjançant la intervenció dels representants dels alumnes, Rafael Lacruz Rodrigo i Amparo García García.
Programa