University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee.

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee

Our goal is that you achieve your dreams.

Our goal is that you achieve your dreams

II Premi GB Consultores de Investigación y Estudios Financieros 2016

  • May 18th, 2016
GB

GB Consultores Financieros, Legales y Tributarios presenta per segon any consecutiu el II Premi GB Consultores de Investigación y Estudios Financieros 2016. El termini de presentació dels treballs finalitza el 30 de maig de 2016.

Aquest Premi tracta d'estimular, fomentar i reconèixer la labor de recerca dels alumnes matriculats en l'últim curs de carrera i que vagen a obtenir títols de grau o postgrau dels centres educatius superiors de la Comunitat Valenciana, així com de programes de màster.

Està orientat a investigar en l'àmbit dels mercats financers, l'economia, les finances, el dret i les institucions i entitats que presten serveis financers. A més, ha d'estar basat en les pimes i l'empresa familiar valenciana i ha d'ajudar a comprendre la realitat empresarial i col·laborar en la seua expansió, coneixement, rendibilitat i solidesa.

El Tribunal de Premi està format per personalitat del món acadèmic i empresarial de la Comunitat Valenciana. S'emetrà el premiat entre els 12 finalistes que preseleccione GB Consultores.

El primer i únic premi està dotat econòmicament amb 1.200 euros en metàl·lic, així com la possibilitat de publicació de l'obra. El termini de presentació dels treballs finalitza el 30 de maig de 2016.

Bases de la convocatòria.

Links: