University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee.

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee

Our goal is that you achieve your dreams.

Our goal is that you achieve your dreams

La Facultat d´Economia de la Universitat de València rendix homenatge a els seus Alumni en “La nit dels 50”

  • July 5th, 2016
Image de la noticia

La Facultat d´Economia es va engalanar dijous passat 7 de juliol per a celebrar “La Nit dels 50”, un esdeveniment que va personificar en 50 alumni amb destacades trajectòries professionals en el món empresarial, acadèmic o polític, als més de 35.000 que han passat per aquestes aules.

Aquest acte va ser l'inici d'una sèrie d'esdeveniments que se celebraran al llarg de l'any per a commemorar el mig segle d'existència de la Facultat d’Economia, que va iniciar la seua marxa en el curs 1966/67.

El hall de la Facultat va servir d'escenari per a l'ocasió i va comptar amb les intervencions d'Esteban Morcillo, Rector de la Universitat de València; José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d´Economia; Aurelio Martínez, President de l'Autoritat Portuària i professor de la Facultat d´Economia, i Paz Sánchez, Group Manager en Nestlé.

Esteban Morcillo va emfatitzar en la importància que té la universitat pública en la societat actual i va ressaltar la trajectòria i la labor, reconeguda globalment, que realitza la Facultat d´Economia com a centre de la Universitat de València. José Manuel Pastor va realitzar un repàs històric als 50 anys del centre, va posar en valor la professió d'economista i la seua transcendència en el món actual, i va ressaltar la “àmplia oferta acadèmica amb oportunitats d'internacionalització per als estudiants” que ofereix la Facultat, convidant a “considerar la vostra Facultat i la vostra Universitat com a referent de qualsevol necessitat formativa present o futura.”

D'altra banda, i en representació dels alumni, van participar Aurelio Martínez Estévez i Paz Sánchez Pelegrí. Aurelio Martínez va parlar de la influència de la Facultat en la seua dilatada carrera professional, en la qual ha compaginat la docència en la universitat amb diferents càrrecs en nombroses empreses públiques i privades. Per la seua banda, Paz Sánchez va oferir una visió des de la perspectiva de l'alumnat, reflectint com la solidesa de la formació rebuda ha complementat l'esforç personal en la configuració d'una reeixida carrera professional.

L'excel·lència de la llista d'homenatjats, que en paraules de Pastor “no és exhaustiva, ni pretén ser-ho, perquè ens resulta impossible seguir les carreres professionals dels més de 35.000 titulats que han finalitzat els seus estudis en aquests 50 anys”, manifesta la transcendència que té la Facultat d´Economia de la Universitat de València en la societat valenciana, espanyola i en el marc internacional, trajectòria que li ha portat a ser la facultat millor valorada entre les empreses espanyoles segons estudis recents.

“La Nit dels 50” va estar amenitzada pel duo de violoncellos “Destaccato” i va comptar amb el patrocini del Col·legi Oficial d'Economistes de València (COEV) i de Vinos de la Viña.

Llistat Alumni