University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee.

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee

Our goal is that you achieve your dreams.

Our goal is that you achieve your dreams

Les II Jornades sobre Responsabilitat Social en Entitats Financeres se celebraran a la Facultat d’Economia

  • October 19th, 2016
Image de la noticia

El Saló de Graus de la Facultat d’Economia acollirà, el pròxim 16 de novembre, les II Jornades sobre Responsabilitat Social en Entitats Financeres.

En les sessions s'analitzarà quin és el comportament actual de les entitats bancàries i quina hauria de ser la seua responsabilitat social.

A la Jornada, organitzada per l’Institut Universitari d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria (IUDESCOOP), s'analitzaran els diferents aspectes de la Responsabilitat social de les entitats financeres, així com les conseqüències derivades de les males pràctiques bancàries. El tema a tractar es de gran actualitat per les derivacions de la crisi financera iniciada al 2007, les estafes de les participacions preferents i els abusos bancaris com les clàusules sol, desnonaments i cobrament de comissions.

El programa constarà de dos conferències principals i una taula rodona. La primera conferència del dia la impartirà Pau Moserrat, Director editorial de iAhorro.com i autor del llibre La banca culpable. La segona conferència serà a càrrec de Jordi Griera, President de la Fundació INEVAL. Per últim, la taula rodona versarà sobre «Cóm mesurar la responsabilitat social de les entitats bancàries» i participaran: Leonardo Gustson, Coordinador de Bcorp a Espanya; Patricia Suárez, Patrona de la Fundació Finsalut i Presidenta de ASUFIN; Alfons Ribarrocha, Associació Valenciana de l’ Economia del Bé Comú; i José Maria Company, Director de l’Àrea de Negoci i Màrqueting de Caixa Popular.

La Jornada serà inaugurada a les 9:30h per: Josep Ochoa, Director General de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern; Francisco Álvarez, Director General d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme; i José Manuel Pastor, decano de la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

La Jornada finalitzarà amb la presentació del llibre "La desfeta del sistema financer valencià" del Catedràtic d'Economia de l'Empresa, Joan Ramon Sanchis. La presentació correrà a càrrec de l'autor, la Vicedegana de la Facultat d'Economia, Rosa Yagüe i l'editor del llibre, Manuel Gil.

Programa