University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee.

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee

Our goal is that you achieve your dreams.

Our goal is that you achieve your dreams

Presentació del llibre "El modelo Consum”

  • June 12nd, 2014
Presentació del llibre

El dilluns 23 de juny, a les 19'00 h, en el saló de Graus es presentarà el llibre dels professors Vanessa Campos i Joan Ramon Sanchis.

En la presentació intervindran Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València, Máximo Buch, Conseller d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació de la GVA, Javier Quiles, Director de relacions externes de Consum, s. coop. v. i Vicent Soler, Degà de la Facultat d'Economia.

El llibre narra una història d'èxit col•lectiu, el d'una cooperativa que va nàixer en 1975 amb un xicotet supermercat a Alaquàs (València). Analitza la història d'esta cooperativa valenciana, la seua estructura i model de negoci, així com les claus del seu èxit. Està dividida en tres parts que es complementen amb una cronologia comparada amb les principals fites de la història de la cooperativa. Trenta anys després, Consum posseïx una àmplia xarxa de punts de venda amb forta presència en diverses comunitats autònomes, i ha consolidat un model de negoci que porta associats un gran nombre de valors socials.

Autors

Vanessa Campos Climent. Doctora en Economia Social i Cooperatives per la Universitat de València, professora ajudant del Departament de Direcció d'Empreses J.J. Renau Piqueras i investigadora de l'Iudescoop de la mateixa universitat. La seua tesi doctoral, sobre Management en Cooperativas Hortofrutícolas, va ser premiada pel Ciriec-España. És autora del llibre Emprendimiento, Economía Social y Empleo i de diversos articles científics en els últims 10 anys. Ha participat en diversos projectes d'investigació d'àmbit nacional i internacional.
Joan Ramon Sanchis-Palacio. Catedràtic d'Universitat, director de l'Institut d'Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Empreniment (Iudescoop) , director del Màster Universitari en Economia Social (Cooperatives i entitats no lucratives) de la Universitat de València. Consultor estratègic especialitzat en Administració i Direcció d'Empreses Cooperatives i d'Economia Social. És autor dels llibres La Banca Que Necessitem, Direcció Estratègica d'Empreses Cooperatives, Direcció Estratègica Bancària, Empreniment, Economia Social i Ocupació i Les Cooperatives de Crèdit a Espanya.
 

Links: