University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

5 professors de la Facultat d'Economia entre el 2% dels més destacats del món en la seua disciplina

  • November 15th, 2021
5 professors de la Facultat d'Economia entre el 2% dels més destacats del món en la seua disciplina

La Universitat de Stanford (USA) ha publicat l'actualització corresponent a 2020 de l'estudi Updated science-wide author databases of standardized citation indicators que classifica la trajectòria de més de cent mil investigadors sobre la base d'indicadors de productivitat científica. El professorat que almenys haja publicat cinc articles es classifica en 22 camps científics i 176 subcamps.
Com a referència, es pren la base de dades Scopus, aquest any del mes d'agost, i es combinen diverses mètriques relacionades amb la productivitat científica (cites, índex h o cites d'articles en diferents posicions d'autoria) per a classificar per àrea d'investigació als científics i científiques més influents.

Els investigadors de la Facultat d'Economia que apareixen en aquesta classificació, en el camp "Economics & Business", amb indicació de subcamp 1 i subcamp 2, són:

  • Ribeiro-Soriano, D. Enrique; Business & Management; Marketing
  • Bigne, Enrique; Marketing; Sport, Leisure & Tourism
  • Camisón-Zornoza, César; Business & Management; Sport, Leisure & Tourism
  • Alegre, Joaquín; Business & Management; Industrial Relations
  • Maudos, Joaquín; Economics; Finance


Aquest resultat posa de manifest l'excel·lent posició internacional de la Facultat d'Economia de la Universitat de València en qualitat i lideratge en investigació i ratifica els resultats institucionals obtinguts en diferents rànquings internacionals i nacionals.

Enhorabona a tots els nostres companys!!

Més informació: https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/3