University of Valencia logo Logo del portal

  • Facultat d'Economia

Alberto Broseta, estudiant d'ADE-Dret, triat per a realitzar el discurs en la cerimònia de comiat en la Universitat de Chung-Ang (Corea del Sud)

  • January 7th, 2020
Alberto Broseta, estudiant ADE-Dret Universitat de València

L'alumne Alberto Broseta del doble grau d'ADE-Dret de la Universitat de València va ser triat per a realitzar el discurs en la cerimònia de comiat per als estudiants del programa d'intercanvi en la Universitat de Chung-Ang sobre l'experiència viscuda a Corea del Sud.

En l'acte al qual van assistir més de 200 estudiants d'intercanvi es va projectar un vídeo del Vicepresident d'assumptes internacionals de la Universitat de Chung-Ang on agraïa a tots els estudiants la seua presència durant el semestre. La intervenció d'Alberto Broseta va versar sobre la profunda transformació de Corea en tan curt període de temps, el seu interés a combinar avantguarda i tecnologia sense perdre de vista les tradicions i sobre els aspectes més destacables de la vida a Corea, incidint en diferents àmbits des del cultural fins al gastronòmic.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy