University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

El Club de Mentors de la Facultat d’Economia de la Universitat de València va celebrar la jornada final de curs 2018-2019

  • July 3rd, 2019
Image de la noticia

L'acte es va iniciar amb les paraules de benvinguda del Vicerector d’Estratègia, Qualitat i Tecnologies de la Informació de la Universitat de València, Joaquín Aldás, donant pas a la intervenció de José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d'Economia.

El Degà va exposar el gran acolliment que des del 2016 ha tingut el Club de Mentors que en aquesta edició va incorporar els màsters  d'Economia, Planificació i Gestió de Processos Empresarials, Direcció d’empreses-MBA, Gestió de la Qualitat, Creació i Gestió d'empreses Innovadores i Gestió de Negocis Internacionals-iMBA.  Gràcies a l'excel·lència acadèmica del Club de Mentors, que potencia la contribució socioeconòmica de la Facultat davant la societat valenciana, aquest any s’ha comptat amb una promoció de gairebé 70 mentoritzats que formen part del Club. Un Club que treballa per millorar l'educació i el desenvolupament professional dels estudiants que realitzen els seus estudis de Postgrau.

Marisa Quintanilla, Directora Acadèmica del Club de Mentors, va presentar els esdeveniments més significatius del curs junt amb les diferents activitats, visites i conferències organitzades pel Club aquest any. Finalitzant la seua intervenció agraint la col·laboració i esforç de tots el mentors.

Seguidament, María Iborra, Secretària del Club de Mentors, va realitzar el lliurament de les orles dels màsters del curs 2018-2019 a tots el mentoritzats, a més d’un diploma personalitzat.

Maria Orero, estudiant del Màster en Creació i Gestió d'empreses Innovadores va intervindre amb un discurs en representació de tots el mentoritzats, on va exposar la seua experiència i va agrair l'incalculable valor que ha aportat el seu mentor per al seu progrés acadèmic i per gestar la seua pròpia visió sobre el seu futur professional.

Després de llegir la resolució, el Vicerector va procedir a l’entrega del I Premi Cub de Mentors FdE a l’estudiant Rubèn Anchel Pardo.

A continuació, la Directora Acadèmica del Club de Mentors va donar la benvinguda als nou mentors que s’incorporen amb l’ampliació del Club per al pròxim curs 2019-2020. Es va fer entrega d’un diploma personalitzat als nous mentores dels màsters en Finances Corporatives, Creació i Gestió d'empreses Innovadores i Planificació i Gestió de Processos Empresarials, que s’incorporaran el curs que ve. A més va agrair la seua labor pel Club al President del Club de Mentors: Paco Duato i al Vocal Alumni sortint, Jan Kanty Mankowski. Per acabar es va donar la benvinguda a Carmen Salas, Presidenta del Club de Mentors de la Facultat d’Economia.

L'acte es va clausurar amb les paraules d'agraïment per part del Vicerector.