University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

El nou Grau en Intel·ligència i Analítica de Negocis (BIA) de la Facultat d’Economia entre els preferits pels estudiants de nou ingrés

  • July 30th, 2019
El nou Grau en Intel·ligència i Analítica de Negocis (BIA) de la Facultat d’Economia entre els preferits pels estudiants de nou ingrés

Els resultats de la preinscripció a les titulacions universitàries coneguts en el matí de hui posen de manifest el bon acolliment que ha tingut el nou Grau oferit per la Facultat d’Economia de la Universitat de València, el Grau en Intel·ligència i Analítica de Negocis (BIA). Aquesta nova titulació, que iniciarà la seua marxa en el curs acadèmic 2019-20, ha obtingut una de les notes de tall més altes de tots els graus oferits en la Comunitat Valenciana (11,417).

Així mateix, 440 nous alumnes iniciaran els seus estudis d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) en la Facultat d’Economia de la Universitat de València el pròxim curs acadèmic, la qual cosa posiciona a aquest centre universitari en el qual més places d'aquesta titulació ofereix en la Comunitat Valenciana. La nota mínima exigible per a accedir a la titulació de ADE en la Facultat d’Economia a València ha quedat establida en 8,837.

 Altres titulacions que ofereix la Facultat d’Economia també han tingut un alt suport per part dels estudiants valencians, com reflecteixen les altes notes de tall en el Grau en International Business (12,214), el doble Grau ADE-Dret (12,144), o el Doble Grau en Turisme–ADE (TADE), amb una nota de tall de 10,622. Aquestes dades confirmen l'alt interés de la societat valenciana per demandar una educació de qualitat i l'aposta inequívoca per l'excel·lència de la Facultat d’Economia de la Universitat de València.