University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Estudiants de la Facultat d'Economia visiten la seu del BBVA a la ciutat d'Alacant

  • February 10th, 2019
visita BBVA club mentores

El passat 7 de febrer, gràcies a la invitació del Club de Mentors, setze estudiants de la Facultat d'Economia de la Universitat de València, van tindre l'oportunitat d'assistir a una visita a la seu del BBVA a la ciutat d'Alacant.
Després d'una càlida benvinguda, es va donar a conéixer a tot l'auditori el model de treball d'aquesta prestigiosa companyia denominat "Blue Branch"; creat amb la finalitat d'oferir un millor servei als seus clients i demostrant que el BBVA es troba en constant transformació adaptant la seua infraestructura, eines i recurs humans als nous corrents tecnològics. Un exemple clar de l'ardu treball realitzat és que el banc s'ha posicionat per segon any consecutiu com la millor app de banca mòbil del món.

Seguint amb la línia d'innovació i canvi es pot citar un exemple clar dels nous projectes de BBVA: el pla "Amb tu", que persegueix oferir una atenció personalitzada al client a través de gestors bancaris qualificats, fent ús de tecnologies de punta i també de la renovada infraestructura amb la qual compta aquest organisme. Tot això amb l'objectiu d'optimitzar els recursos del banc i garantir la millor experiència al client.

A continuació, es va obrir un debat amb els estudiants, en el qual es van resoldre dubtes sobre el seu model de gestió, possibles desafiaments i riscos presents en el desenvolupament de nous projectes associats al seu posicionament com a empresa pionera en l'ús de la banca electrònica, les estratègies associades a la capacitació del personal per a poder complir amb els objectius plantejats per l'administració, etc.

Els directius de l'organització, seguint la seua filosofia d'incentivar i promoure el talent humà jove que oferisca noves idees a la gestió diària, van recordar als estudiants la possibilitat d'accedir a les beques oferides pel banc per a estudiants de grau i postgrau.

Finalment, i després d'un esmorzar en el qual es va integrar tot l'equip, es va procedir a visitar les instal·lacions reformades.
Agraïm en nom de tots els estudiants, l'obertura i la calidesa amb la qual vam ser rebuts.

Images: