University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Inscriu-te en la I edició d'UVemprén Valor Públic

  • January 18th, 2021
Inscriu-te en la I edició d'UVemprén Valor Públic

Fins al 22 de gener de 2021 es troba obert el termini per a inscriure's en la I edició d’UVemprén Valor Públic, programa que convoca 70 ajudes per a la realització de pràctiques externes en ajuntaments, mancomunitats o la Diputació de la provincia de València.

Aquestes ajudes ascendeixen a 250 euros per persona destinades a cobrir les despeses de desplaçament al llarg de tot el període de pràctiques que s'ha de dur a terme entre l'1 de febrer i el 30 de juny de 2021.

La convocatòria també inclou un programa formatiu de caràcter intensiu per als estudiants participants, i els que completen satisfactòriament el programa rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda. A més, els tres estudiants que presenten els millors diaris d’innovació seran premiats cada un amb una tauleta Samsung Galaxy TS6.

Informació: Web UVemprén: https://links.uv.es/uvempren/valorpublico

Inscripcions: a través d’ENTREU. (Consultar el llistat d'entitats públiques d'acolliment on s'ofereixen places associades a una àrea de gestió o política pública que es pretenen millorar amb la pràctica de l'estudiantat, el qual també podrà sol·licitar el fer la seua pràctica externa en una Administració Pública Local de la provincia de València diferent de les que ofereixen places en aquesta convocatòria amb una proposta de millora per a una determinada àrea de gestió o política pública afí a la seua titulació).

Anima't a participar en aquesta iniciativa.