University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

L’empresa Timpers i la Professora Lola Montagud, Premis per l’Ètica 2023

  • April 21st, 2023
Image de la noticia

Durant la VI Setmana de l’Ètica , celebrada del 27 al 31 de març de 2023 en la Facultat d’Economia de la Universitat de València, es va fer entrega dels Premis per l’Ètica a la startup valenciana Timpers i a Lola Montagud, Professora del Departament de Comptabilitat i Vicedegana de Postgrau, Investigació i Innovació de la Facultat d’Economia.

Aquests premis busquen reconèixer empreses i persones que hagen treballat extensament per fer de l’ecosistema empresarial i educatiu un món millor a través de l’ètica.

La comissió dels premis va destacar de l’empresa Timpers el seu marcat caràcter sostenible i inclusiu, que ha portat l’empresa a tindre èxit no sols pels seus resultats econòmics i creixement sinó també per l’impacte social. En nom de Timpers, va recollir el premi Diego Soliveres, Co-Fundador i CTO de l’empresa.

Pel que fa a la Professora Montagud, la comissió ressaltà el seu paper fonamental en la posada en marxa del projecte “FdE Ètica: formant a futurs professionals amb ètica” així com el seu entusiasme i treball incansable pel Col·lectiu d’Estudiants per la Facultat d’Economia Ètica (CEFDEE).

La VI Setmana de l’Ètica va versar entorn de la diversitat com a font de riquesa en el món laboral i comptà amb nombroses conferències i tallers pràctics, així com la participació d’empreses i professionals compromesos amb l’ètica empresarial. Aquesta iniciativa ha estat liderada pel Col·lectiu d’Estudiants per la Facultat d’Economia Ètica (CEFDEE) amb el suport del Servei de Dinamització i Informació de la Universitat de València i la Facultat d’Economia, i ha comptat amb una àmplia participació per part de la comunitat universitària.

Enhorabona a Timpers i a la companya Lola Montagud per aquestos reconeixements tan merescuts!