University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

La Facultat d'Economia celebra el II Fòrum de la Solidaritat i el Voluntariat

  • February 22nd, 2019
Fòrum de la Solidaritat i el Voluntariat

El 22 de febrer tindrà lloc al Hall de la Facultat d'́Economia el II Fòrum de Solidaritat i Voluntariat. Comptarem amb més de 30 associacions participants i es tractaran, mitjançant taules col·loqui, temes vinculats amb l'esport i la cultura com a esperit de superació, la cooperació internacional, l'economia, l'exclusió social, pobresa i desigualtat, entre altres. Com en l'edició anterior, mantenint el compromís de la Facultat amb la Solidaritat i el Voluntariat, aquestes associacions disposaran d'un estand, en el hall, perquè puguen oferir informació sobre els projectes que estan desenvolupant i donar visibilitat a la Comunitat Universitària fent-nos partícips de la seua realitat.

El Fòrum s'inaugurarà a les 9.00 i al llarg del matí, a més de les tres taules col·loqui, podrem gaudir de les activitats que es realitzaran en els estands de les ONGs que ens visitaran.

Si ens eduquem en la cultura de la solidaritat, ajudarem a millorar la situació d'hostilitat en la qual es troba una part important de la societat.