University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Mor el nostre benvolgut company José Julián Ponce García

  • November 16th, 2020
Mor el nostre benvolgut company José Julián Ponce García

Ahir diumenge, 15 de novembre, moria el nostre benvolgut company José Julián Ponce García, personal tècnic del Departament de Finances Empresarials. Tenia quaranta-set anys.

José Julián era una persona extraordinària en molts aspectes, compromés amb diferents accions socials, optimista, treballador, amable i, sobretot, un excel·lent professional i company.

Per a la Facultat d'Economia és una pèrdua irreparable. Sempre ho recordarem amb un somriure i per la vitalitat que transmetia i que es reflectia en una de les seues passions, el running, els valors del qual ho han acompanyat en la seua trajectòria professional.

En la Facultat d'Economia sempre tindrà un lloc especial. José Julián era d'aqueixes persones implicades en les activitats de la seua Facultat. El nostre company va col·laborar de manera activa amb les iniciatives organitzades per la Comissió d'Igualtat del centre, obtenint diversos guardons, potser el més recordat el de l'any 2018, quan va guanyar el 1r Premi d'Igualtat amb el seu relat "Unos kilómetros de más”. Aquest és un dels molts reconeixements que José Julián mereixia i que ens ofereix una mostra més de la seua predisposició constant per a ajudar als altres.

José Julián ha lluitat fins al final, deixant-nos una lliçó de vida a tots els seus familiars i amics.

Tots els teus companys de la Facultat d'Economia et trobarem a faltar.
Fins a sempre, JJ.

Images: