University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Reunió inicial de curs amb els nous membres del Club de Mentors

  • October 14th, 2019
Reunió inicial de curs amb els nous membres del Club de Mentors

El dimecres 25 de setembre es va celebrar en la Facultat d’Economia la reunió d'inici de curs del Club de Mentors donant la benvinguda als 31 nous mentors que s'incorporen aquest curs 2019-2020.

La reunió, que va tindre lloc a la Sala de Juntes de la Facultat d’Economia, va estar presidida pel Degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, José Manuel Pastor; el Vicedegà de Postgrau i Investigació, Francisco Muñoz; la directora acadèmica del Club de Mentors de la Facultat d’Economia, Marisa Quintanilla; la Presidenta del Club de Mentors, Carmen Salas; i la directora del Màster en Finances Corporatives, Irene Comeig.

En aquesta ocasió es van reunir els nous mentors que s'incorporen al Club aquest curs per a donar-los a conéixer els objectius i la metodologia del Club, així com el cronograma d'activitats. Els 31 nous mentors pertanyen al Màster en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores, al Màster en Planificació i Gestió de Processos Empresarials i al Màster en Finances Corporatives.

Al final de la sessió es van reunir els mentors de cada màster amb els seus respectius directors i directores, per a així posar en comú diferents expectatives i resoldre dubtes i preguntes sobre les activitats que tindran lloc durant el curs.

La Facultat d’Economia agraeix profundament a aquests excel·lents professionals el seu compromís amb la qualitat de la docència universitària, regalant el seu tresor més valuós, el seu temps, per a millorar les competències dels qui cursen un màster universitari i que la societat en general, i el mercat laboral en particular, dispose cada vegada de millor capital humà.