University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Rocío Navarro, nova Delegada d'Estudiants de la Facultat d’Economia

  • May 2nd, 2024
Image de la noticia

El Degà de la Facultat d'Economia de la Universitat de València ha procedit al nomenament de Rocío Navarro com a nova Delegada d'Estudiants. Rocío, estudiant del Grau en Economia, serà la persona responsable de liderar la representació estudiantil després de la seua exitosa gestió com a presidenta de l'Assemblea de Representants d'Estudiants (ADR) de la Facultat d’Economia de la Universitat de València i Vicepresidenta de l'Associació Espanyola d'Alumnes de Ciències Econòmiques i Empresarials (AEALCEE).

La seua experiència prèvia en l'ADR i en l'associacionisme estudiantil posiciona a Rocío com una líder capaç de fomentar un ambient inclusiu i col·laboratiu en la Facultat per part de tot l'estudiantat. En este sentit, s'espera que amb el nomenament de la nova Delegada d'Estudiants es continue enfortint la representació i els drets de l'alumnat  en la Facultat d’Economia.

Rocío succeïx en el càrrec a Santiago Ausina, qui ha desenvolupat un destacat paper durant el seus quatre anys de gestió. Anys complexos amb pandèmia, postpandèmia i obres incloses, moments complicats en els quals Santi es va bolcar, classe a classe, per a ajudar milers d'estudiants a fer més fàcil la seua vida universitària. Ara, a punt de concloure la seua etapa com a estudiant, el nostre benvolgut Santi s'acomiada d'esta responsabilitat. Que no de la seua Facultat!

La Delegada d'Estudiants és una figura amb molta tradició en la Facultat d’Economia. Es tracta d'un membre de l'estudiantat que forma part de l'equip del Degà, participa de la política estudiantil, i servix d'enllaç entre l'estudiantat i la direcció del Centre.

Moltes gràcies a Rocío per acceptar este compromís de treball amb la Facultat d’Economia de la Universitat de València, i a Santi per la seua entranyable i valuosa col·laboració de tants anys!!