University of Valencia logo Logo del portal

  • Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria

Convocat el “VII Premi Emprenedors Facultat d´Economia”, “VI Premi al Millor Treball de Fi de Màster (TFM)” i "Concurs de Valoració d'Empreses"

Amb motiu del XVIII Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d´Economia que se celebrarà els dies 20 i 21 de febrer en el Hall de la Facultat d´Economia, es convoquen aquests Premis.

a) VII Premi Emprenedors Facultat d´Economia 

L'objecte d'aquest concurs és premiar l'engegada del millor projecte empresarial, realitzat per joves estudiants o titulats de la Facultat d’Economia de la Universitat de València de fins a 35 anys (inclusivament), bé de forma individual o col·lectiva.

b) VI Premi al Millor Treball de Fi de Màster (TFM) 

L'objecte d'aquest concurs és premiar als dos millors Treballs de finalització de Màster (TFM) realitzats per estudiants de la Facultat d’*Economia de la Universitat de València durant el curs 2017/18

c) Curs i concurs de valoració d'empreses

Patrocinador Premi Emprenedors Facultat d'Economia Patrocinador Millor Treball
Fi de Màster
Patrocinador Concurs Valoració d'Empreses

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy