Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Geografia i Història Logo del portal

Es convoca la I Edició del Premi d'il·lustració “Les dones també van protagonitzar el passat: representacions inclusives per a divulgar la nostra història”

  • 19 de setembre de 2022
Es convoca la I Edició del Premi d'il·lustració “Les dones també van protagonitzar el passat: representacions inclusives per a divulgar la nostra història”

Des de l'àmbit universitari i, en concret, amb l'III Pla d'Igualtat de la Universitat de València (2019-2022), s'intenta prioritzar la formació en igualtat i el llenguatge inclusiu, incloent-hi la perspectiva de gènere i incorporant el valor de la igualtat entre l'estudiantat universitari a través de diverses accions (ODS 5: Igualtat de Gènere; ODS 10: Reducció de les desigualtats). En el marc d'aquest pla i motivat per les Ajudes de la Unitat d’Igualtat (Vicerrectorat d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Universitat de València), es presenta la I Edició del Premi d'il·lustració “Les dones també van protagonitzar el passat: representacions inclusives per a divulgar la nostra història”. Aquesta activitat compta amb el suport de la Facultat de Geografia i Història i el Departament de Prehistòria, Arqueologia i Història Antiga. En el concurs podrà participar tant estudiantat de la Facultat de Geografia i Història, com d'altres facultats de la Universitat de València, PDI i PAS. L'objectiu és: visibilitzar el paper de la dona al llarg de la prehistòria i la història.

Més informació i bases del concurs en:

https://www.uv.es/departamento-prehistoria-arqueologia-historia-antigua/es/departamento-prehistoria-arqueologia-historia-antigua.html

 

Imatges: